Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Höstlovet på Väla!

För 20 kronor får du allt du behöver för att tillverka en alldeles egen medalj.

Det är snart höstlov och det kommer att märkas på Väla också! Låt barnen roa sig med våra höstlovsaktiviteter medan du lunchar, shoppar och uträttar ärenden. Väla samarbetar med Fritid Helsingborg och du hittar oss utanför Pressbyrån mellan entré 5 och 6. Här blir det gratis aktiviteter på samma öppettider som svenskarnas favoritcentrum har. Höstlovet pågår 30 oktober – 3 november.

Aktiviteter:

  • Måndag & tisdag - skapande
  • Onsdag & torsdag - biljard
  • Fredag - schack
Läs hela nyheten  

TRÄFFA DIN POLIS PÅ VÄLA

När polisen i nordvästra Skåne är ute på fältet är det ofta ont om tid för samtal med allmänheten, men den 11 och 12 november finns det gott om tid. Då parkerar sig en samling poliser på Gamla Torget.

Poliserna visar en polisbil för både stora och små. De tar emot synpunkter och svarar på frågor. Dessutom pratar de en hel del om brottsförebyggande arbete inför den mörkare årstiden och alla storhelger.

Läs hela nyheten  

ALLT DU BEHÖVER VETA OM DIABETES

Diabetes är en sjukdom som blir allt vanligare, inte bara i Sverige utan i hela världen. Vill du veta mer om sjukdomen och testa om du ligger i riskzonen? Då ska du komma till Stora torget på Väla 11–12 november. Diabetesföreningen i Helsingborg och Barndiabetesfonden har med sig experter på området och gör också en insamling till Forget Diabetes och Diabetesfonden.

Lyssna till Hasse Andersson som sjunger och ställer upp på en intervju om hur det är att leva med diabetes.

Läs hela nyheten  

Kelly´s Nails fixar dina naglar

I många år har Kelly Le haft en salong i Helsingborgs centrum. Nu har hon utökat verksamheten  och öppnat en helt ny salong på Väla. Du kan få dina naglar fixade på Kelly’s Nails vid ingång 5. De anställda kommer även att erbjuda fotvård.

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter