Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Black Friday - fynda hela helgen!

På fredag är Black Friday tillbaka. På Väla firar vi det hela helgen 24-26 november med fantastiska erbjudanden i butikerna. Håll utkik här för mer info.

Läs hela nyheten  

Vinn en unik spa-kväll

Vinn en unik spa-kväll mitt i julruschen

Nu har du chansen att ta med dig dina närmaste på en spa-kväll som garanterat kommer att bryta av vardagen. Vinn en varmt bubblig kväll under stjärnor i en skogsdunge vid Väla!

Den 8-10 december kommer det att placeras ett bubblande varmt och skönt spabad bland träden i Ekdungen vid den södra infarten till Väla. Här kommer några lyckliga vinnare att få en annorlunda spa-kväll som blir en skön kontrast till de normala julförberedelserna. Sitt i bubblet under stjärnorna med dina bästa vänner och njut av god dryck och samtal. Ni kommer att bli bortskämda med spaprodukter, badrockar och musik. Allt utom musiken får ni ta med er hem, men den ingår ju å andra sidan i ett minne som håller i evigheter.

Så tävlar du!

Vem av alla skulle du helst bada spa med, och varför?

Skriv din motivering på Facebook fram till den 30/11. Du kan också mejla info@vala.se eller lämna din motivering i Väla Infocenter.

Tre stycken lyckliga vinnare. Varje vinnare får ta med sig max sju personer ner i spabadet.

Genom att delta i tävlingen godkänner du följande tävlingsvillkor: En jury, bestående av representanter från Väla Centrumledning samt Webbyrån Petra, utser en vinnare baserat på bästa motivering. Juryns beslut kan inte överklagas. Priset går inte att byta mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Väla Centrumledning förbehåller sig rätten att ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen i förtid. Väla äger rätt att publicera bild på vinnaren med namn i sin marknadsföring.

Läs hela nyheten  

Kelly´s Nails fixar dina naglar

I många år har Kelly Le haft en salong i Helsingborgs centrum. Nu har hon utökat verksamheten  och öppnat en helt ny salong på Väla. Du kan få dina naglar fixade på Kelly’s Nails vid ingång 5. De anställda kommer även att erbjuda fotvård.

Läs hela nyheten  

Quinte - Ny Modebutik

Quinte är den lilla modekedjan med det stora sortimentet. De har säsongens modeplagg och accessoarer för kvinnor mitt i livet. En skön mix av kända och okända märken med priser som får många att unna sig vardagslyx. Du hittar Quinte mellan entré 3 och 4, i närheten av Gamla torget. Välkommen!

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter