Vinn en unik spa-kväll mitt i julruschen

Nu har du chansen att ta med dig dina närmaste på en spa-kväll som garanterat kommer att bryta av vardagen. Vinn en varmt bubblig kväll under stjärnor i en skogsdunge vid Väla!

Den 8-10 december kommer det att placeras ett bubblande varmt och skönt spabad bland träden i Ekdungen vid den södra infarten till Väla. Här kommer några lyckliga vinnare att få en annorlunda spa-kväll som blir en skön kontrast till de normala julförberedelserna. Sitt i bubblet under stjärnorna med dina bästa vänner och njut av god dryck och samtal. Ni kommer att bli bortskämda med spaprodukter, badrockar och musik. Allt utom musiken får ni ta med er hem, men den ingår ju å andra sidan i ett minne som håller i evigheter.

Så tävlar du!

Vem av alla skulle du helst bada spa med, och varför?

Skriv din motivering på Facebook fram till den 30/11. Du kan också mejla info@vala.se eller lämna din motivering i Väla Infocenter.

Tre stycken lyckliga vinnare. Varje vinnare får ta med sig max sju personer ner i spabadet.

Genom att delta i tävlingen godkänner du följande tävlingsvillkor: En jury, bestående av representanter från Väla Centrumledning samt Webbyrån Petra, utser en vinnare baserat på bästa motivering. Juryns beslut kan inte överklagas. Priset går inte att byta mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Väla Centrumledning förbehåller sig rätten att ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen i förtid. Väla äger rätt att publicera bild på vinnaren med namn i sin marknadsföring.