Det senaste från Väla

Magisk jul på Väla

Julen på Väla är magisk. Med stämningsfull belysning, vacker körsång, Önsketräd som uppfyller önskningar fram till julafton och en digital julkalender proppfull med erbjudanden och överraskningar. Upplev den magiska julen på Väla. 

Magisk jul
Välas digitala julkalender

I Välas digitala julkalender öppnar du luckor och tävlar om fina priser. Varje dag möts du av erbjudanden och quizfrågor och samlar poäng fram till finalquizet som sker på julafton. Dessutom massor av spännande erbjudanden, tävlingar och bonusar bakom varje lucka. Med nya tävlingsfrågor varje dag är julkalendern full av överraskningar. Du kan hoppa in och tävla när du vill mellan den 1-24 december. Du hittar julkalendern här!

Fler nyheter

Lucia på Väla 13 dec kl 18-19

Njut av Helsingborgs lucia den 13 december när det stora luciatåget sjunger och sprider luciasånger på Väla. 18.00 Gamla torget, 18.15 Entré 5 vid Önsketrädet, 18.30 Restaurangtorget och 18.45 Framför Åhléns.

Önsketrädet - Väla uppfyller önskningar

Lämna eller häng upp din julönskan i Önsketrädet vid entré 5. Väla uppfyller 5 önskningar hela december fram till julafton. Kanske just din slår in?

Thansen nu öppet på Väla Volym

Nu har den danska butikskedjan Thansen öppnat ute på Väla Volym. Här hittar du 25 års erfarenhet av försäljning av bilutrustning, reservdelar och fritidsartiklar. 

Nu har Direkten öppnat

Välkommen till Direkten vid entré 3. Butiken som erbjuder ett utbud av bland annat spel och specialkonfektyr med kalla drycker, snacks och godis. För den spelintresserade erbjuds spel i butik genom ATG och Svenska Spel. 

Världens största Lyle & Scott butik - nu på Väla

Nu har Lyle & Scott öppnat sin butik på Väla. Butiken är unik i sitt slag då det är den största de någonsin har öppnat. Detta är märket för dig som gillar en sportig stil, men värdesätter en moderiktig look. Du hittar butiken mellan entré 1 och 2.

Bvaldi, en pop-up butik till Väla

Vi välkomnar Bvaldi till Väla. Här hittar du t-shirts, tröjor, accessoarer och jeans till den stilmedvetna killen. Bvaldi hittar du i entré 5 till och med den 31 december.

Hämta fler nyheter