Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Upplev Äventyret Aladdin

Kultur på Väla erbjuder ”Äventyret Aladdin”, en fantasifull familjemusikal i Helsingborg Arena. Köp biljetterna i Väla Infocenter så får du en programbok till föreställningen.

Den fattige Aladdin rövas bort av en ond trollkarl, hittar den magiska lampan och möter en ande som kan uppfylla alla önskningar. Möt Orientens magi, flygande mattor, vilda dromedarer, humor och drama. Se Charlie Grönvall i rollen som Aladdin, Markoolio spelar trollkarlen, Claes Malmberg anden och Renaida Braun spelar prinsessan Safa.

Äventyret Aladdin spelas i Helsingborg Arena den 4 februari kl 13.00.

Tävla om biljetter på Facebook

Du har chansen att flyga gratis på Äventyret Aladdin i Helsingborg Arena. Gå in på Välas Facebook-sida och motivera vem du vill ta med och varför. Väla lottar ut 2 biljetter till 3 vinnare. Vinnarna utses av Väla och presenteras den 20/1. 

Läs hela nyheten  

En sund start på det nya året

Ja, det är kanske en kliché, men det är också sant. Alla behöver vardaglig motion för att må bra. Nordic Wellness erbjuder träning för alla som vill sätta upp nya, friskare mål. Kika in och hitta motivationen - redan nu januari.

Läs hela nyheten  

Vårda kläderna väl

Sömmerskan på Väla, vid entré 5, hjälper dig inte bara med allt som har med sömnadsarbete att göra - de erbjuder även kemtvätt. Fina material som inte tål att tvättas gör du rätt i att lämna in och ge lite kärlek.

Läs hela nyheten  

Sko dig rätt!

Behåll dina skor i toppskick genom kontinuerligt underhåll. På Väla kan du bland annat laga skor, sulor och klackar. Besök Filip Sko- & Nyckelservice vid entré 5.

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter