Nyheter

Det senaste från Väla

Nu bygger vi om Restaurangtorget

1000 sittplatser och 10 restauranger är slutresultatet när vi byggt om vårt befintliga Restaurangtorg. Nya miljöer och rum med nordisk karaktär kommer växa fram och vi lägger till en entresol det vill säga en öppen ovanvåning som ger dig som besökare en härlig överblick. Ombyggnationen är redan igång och går allt enligt tidsplan förväntas det nya Restaurangtorget stå färdigt vid årsskiftet. 

Väla en av Sveriges säkraste och tryggaste handelsplatser

När företaget SAFE Asset Group nyligen genomförde sin internationellt godkända säkerhetscertifiering av Väla, fick handelsplatsen betyget ”Outstanding”. Det innebär att handelsområdet får en rating på 85% av hundra möjliga - en nivå som står sig mycket väl i både en nationell som internationell jämförelse.

Fler nyheter

Nytt avsnitt av Välas Värld ute nu

Är Elin släkt med Dr Frankenstein? Kommer hon att lyckas med sin uppgift att skapa livslevande monster i Välas källare? Klarar hon att skapa en skrämmande make-over på bara 5 minuter? Dessa frågor får ni besvarade i veckans rysande avsnitt av Välas värld!

ieye ett heldigitalt optikkoncept

Det digitala optikkonceptet ieye – skapat av grundaren till kedjor som Smarteyes och Blic är en digital high tech-optiker. Hela köpet sker via pekskärmar och din mobil. Du fotograferar ditt ansikte via systemet, blir analyserad och matchad med passande bågar. I det Instagram-liknande flödet i mobilen får du sedan ett stort urval bågar och kan sedan själv i lugn och ro välja vilka man vill köpa. Betalningen sker sedan via mobilen och glasögonen skickas direkt hem i brevlådan. Du hittar ieye mellan entré 2 och 3.

Nypremiär av Välas Värld
I premiären av andra säsongen Välas värld får ni följa med Elin in i Fångarna på Väla! Fyra förväntansfulla tävlande utmanas i roliga tävlingar i jakten på guldmynten som ska leda dem till den omtalade skatten….Häng med in i Välas värld!
Fira mer med kanel

Här doftar det redan av kanel i hela huset när våra caféer visar upp sin egen tolkning av kanelbullens dag. Kom in och prova alla, eller några, av alla dessa godsaker från Cinnamon Zest Juice till klassiska bullar. 

Kiviks musteri
Kiviks Musteri med sin härliga shop finns på plats till och med årsskiftet på Gamla torget.  
Zizzi har öppnat

Nu har Zizzi åter öppnat och alla besökare, nya som gamla, välkomnas åter. Du hittar butiken Zizzi mellan entré 2 och entré 3.

Hämta fler nyheter