Det senaste från Väla

Alla Hjärtans Dag tävling

Skapa en kärlekshälsning med hjälp av emojis. Lägg upp denna hälsning på Välas instagram eller Facebook i vårt inlägg om Alla hjärtans dag tävlingen och tagga den som hälsningen är avsedd för. Var med i tävlingen av tre presentkort värde 1000 kr per st.

Läs mer
Välkommen till Väla 2023!

Nytt år och nya möjligheter! Väla välkomnar dig till 2023 och till Sveriges bästa shoppingupplevelse. 

Fler nyheter

Däckskiftarna är redo på Väla!

Dags att byta till sommardäck? Det fixar du lätt hos Däckskiftarna. Du hittar dem vid Arken Zoo. De har en fullskalig däckverkstad, du kan förvara dina däck hos dem och de bjuder på kaffe. Det är drop-in som gäller och du kan sitta kvar i bilen om du vill.

Välkommen på Smakfest den 25-26 mars!

Under två dagar bjuder Väla på en smakfest som tar dig på en matresa genom hela världen och Skåne. Upptäck lokala delikatesser liksom internationella ostar, charkuterier, fisk och skaldjur, vedugnsbakad pizza, burgare, oliver och allt som får magen att kurra. Träffa entreprenörer som står bakom spännande matprojekt och botanisera bland godsakerna.

NeoLumo har öppnat sin popup

NeoLumo har öppnat sin fina popup hos oss. De erbjuder hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser. Inom kort har de även sin avancerade analyzer på plats - Advanced Skincare Solutions, den senaste tekniken inom avancerad hudvård och skönhet. Du hittar butiken mellan entré 4 och 5.

Vinnarna är korade!

Alla hjärtans dag-tävlingen är avgjord. De tre lyckliga vinnarna är nu meddelade och får varsitt presentkort på Väla! 

Sportlovskul!

Välkommen till ett härligt sportlov på Väla! Den 20-26 februari, bjuder vi och våra butiker in till massa skoj. Delta i roliga aktiviteter och få fina erbjudanden! Pärla trendiga Pixlahobby och pärlplattor på Gamla torget, ta dig till en annan värld på VR-studion, skapa din egen badbomb och mycket mer. 

Hej där, du är fin!

Vårens mode är här och har allt så att du kan vara du. Du är god smak. Du är snygg, du är oändlig, du är levande. Du är pastell, du är färg, du är svartvit. Kanske är du den som älskar målade läppar, skimrande ögonskugga och höga klackar? Eller är du vackert naturell och gillar sköna sneakers?

Du är gammal, du är ung, du är allt där emellan. Du är vad du vill, när du vill och lite till.

Hämta fler nyheter