Nyheter

Det senaste från Väla

Nu bygger vi om Restaurangtorget

1000 sittplatser och 10 restauranger är slutresultatet när vi byggt om vårt befintliga Restaurangtorg. Nya miljöer och rum med nordisk karaktär kommer växa fram och vi lägger till en entresol det vill säga en öppen ovanvåning som ger dig som besökare en härlig överblick. Ombyggnationen är redan igång och går allt enligt tidsplan förväntas det nya Restaurangtorget stå färdigt vid årsskiftet. 

Väla en av Sveriges säkraste och tryggaste handelsplatser

När företaget SAFE Asset Group nyligen genomförde sin internationellt godkända säkerhetscertifiering av Väla, fick handelsplatsen betyget ”Outstanding”. Det innebär att handelsområdet får en rating på 85% av hundra möjliga - en nivå som står sig mycket väl i både en nationell som internationell jämförelse.

Fler nyheter

Välas digitala julkalender

I Välas digitala julkalender öppnar du luckor och tävlar om fina priser. Varje dag möts du av erbjudanden och quizfrågor och samlar poäng fram till finalquizet som sker på julafton. Dessutom massor av spännande erbjudanden, tävlingar och bonusar bakom varje lucka. Med nya tävlingsfrågor varje dag är julkalendern full av överraskningar. Du kan hoppa in och tävla när du vill mellan den 1-24 december.

Femte avsnittet av Välas värld ute nu

Elin möter Välas egna PROFFS! Vem bakar snyggast prinsesstårta, vem tvättar bilen bäst och kommer Elin att klara av att raka skägg med en sylvass kniv? 

Modecirkeln en premium second hand butik

Nu har Modecirkeln med sitt moderna second hand-koncept öppnat. Här hittar du noggrant utvalda modeplagg och skor som håller en hög kvalitet ur ett hållbarhetsperspektiv. Du hittar Modecirkeln i anslutning till entré 5.

Fjärde avsnittet av Välas Värld

Vad gör en 6-åring med 1000 kr? Vad skulle du köpa om du fick 1000 kr att handla vad du vill på Väla? Vi gav en 6-åring och en 86-åring 1000 kr att handla vad de ville för. Vad tror ni de valde att köpa för sina pengar?

Black Weekend den 26-28 november

VI FIRAR BLACK WEEKEND i hela 3 dagar och har fyllt huset med erbjudanden. Passa på att handla alla klappar och hitta kapen till dig själv. 

Väla Magasin ute nu

Nytt härligt magasin ute nu. Fullspäckat med julklappstips och inspiration.

Hämta fler nyheter