Det senaste från Väla

Vinn allt för sommaren!

Sommaren är snart här och vi på Väla vill göra den extra magisk för en av er! En lycklig vinnare får en fullpackad kundvagn med produkter för en fantastisk sommar! Tävlar gör du på Välas Instagram och tävlingen pågår till och med den 31 maj. Lycka till!

Läs mer här
Väla har Sveriges nöjdaste kunder

Ännu en gång har Väla Sveriges nöjdaste köpcentrumkunder. Vi hamnar nämligen på första plats i undersökningen Svenskarnas favoritcentrum, utförd av företaget Evimetrix. Det är sjätte gången som vi tar hem den här utmärkelsen, vilket gör oss oerhört stolta.

Fler nyheter

Upptäck design och formgivning

Nu har Designtorget slagit upp dörrarna till sin nya butik på Väla. Butiken är en destination för dig som vill handla inredning till hemmet eller hitta perfekta gå bort-presenter. Här samlas designklassiker med ny spännande formgivning. Välkommen!

Ny vegansk restaurang

Väla har fått en ny kulinarisk upplevelse. Hos Chay Vegan kan du uppleva vegansk mat på asiatiskt vis. Restaurangen strävar efter att erbjuda smaker från olika delar av Asien i deras egen vegetariska tolkning. Kom förbi och smaka!

Nu går det att köpa presentkort igen

Nu har vi kommit igång med försäljningen av Välas presentkort igen. Du kan köpa presentkort i automaterna på Väla. Det går även att köpa presentkort online i form av värdebevis. Vi kan ännu inte ta emot företagsbeställningar, men vi jobbar på att lösa detta så snart som möjligt.

Indiska har öppnat ny butik

Nu finns Indiska åter på Väla. Med en historia som går 120 år tillbaka i tiden är Indiska ett av Sveriges äldsta livsstilsvarumärken. I butiken hittar du en väl utvald mix av mode och inredning med inspiration från hela världen. Butiken finns vid entré 1, varmt välkommen in! 

Marty har öppnat på Väla

Välkommen till Martys nya butik på Väla – där personlig service och hög kvalitet möts! Upptäck en vacker butik med ett brett utbud av kläder för både män och kvinnor. Här erbjuds högsta kvalitet när det gäller design och funktion, vilket syns i sortiment av bland annat tröjor, skjortor och kostymer. Kom in och hitta ditt nästa favoritplagg!

Besök vår jubileumsvägg

Gör en nostalgisk resa genom tiderna! Besök vår 12 meter långa jubileumsutställning som är fylld med kul kuriosa och härliga bilder från Välas historia. Här kan du läsa allt om hur Väla grundades till att bli ett köpcentrum som välkomnar 12 miljoner besökare varje år. Fantastiska minnen utlovas! Utställningen finns vid entré 3, utanför Hemmakväll.

Hämta fler nyheter