Annons
Nyheter

Det senaste från Väla

Fyra vid bordet!

Nu välkomnar vi åter 4 matgäster vid varje bord på Restaurangtorget. Välj bland mat från världens alla hörn. Smaklig måltid!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Fortsätt att hålla avstånd.

Se utbud
Se den första säsongen av Välas värld!

Få en inblick i Välas värld! Häng med @elinens och personalen på Väla i tio härliga avsnitt i första säsongen av Välas värld.

Läs mer

Fler nyheter

Nytt Väla-quiz – Hur mycket vet du om elbilar och miljö?

Spela vårt nya quiz och vinn en miljövänlig helg med en hybridbil! 2:a till 5:e pris är en sommarroman. Alla på topp-100 listan får dessutom en bonusvinst. Gör quizet nu!

Väla en av Sveriges säkraste och tryggaste handelsplatser

När företaget SAFE Asset Group nyligen genomförde sin internationellt godkända säkerhetscertifiering av Väla, fick handelsplatsen betyget ”Outstanding”. Det innebär att handelsområdet får en rating på 85% av hundra möjliga - en nivå som står sig mycket väl i både en nationell som internationell jämförelse.

Väla laddar upp

Nu är Väla en av Sveriges största laddplatser. 154 laddstolpar väntar på din el-eller hybridbil. Ladda batteriet medan du shoppar och betala smidigt med EasyPark, Swish eller Eways laddkort. Laddstolparna är ett samarbete mellan Väla och Eways.

Spela vårt roliga mat-quiz!

Utmana dig själv och dina vänner och spela vårt quiz. De tio bästa belönas med varsitt presentkort på 300 kr och dessutom har vi 100 bonusvinster. Gör quizet här!

Välas presentkort kan köpas online

Oavsett om det gäller studenten eller en födelsedag är Välas presentkort en uppskattad gåva. Snabbast och smidigast köper du det online. Mottagaren får ett värdebevis som byts mot presentkort i våra automater.

Ny butik – Sängjätten!

Sängjätten har hjälpt Sverige att sova gott sedan 1992. Nu har de öppnat en ny butik hos oss. Upptäck deras stora utbud av sängar och sängtillbehör. Du hittar butiken vid entré 5. Besök Sängjättens butikssida här. 

Hämta fler nyheter