Annons
Nyheter

Det senaste från Väla

28.10.2020
Att hålla avstånd är att visa omtanke

Väla följer myndigheternas riktlinjer. Folkhälsomyndigheten har, efter samråd med bland annat smittskyddsläkaren i Region Skåne, fattat beslut om skärpta allmänna råd. De som vistas i Skåne län uppmanas nu att undvika platser där det förkommer trängsel. Man ser att det är risk för trängsel inom bland annat butiker och köpcentrum. Därför uppmanas allmänheten att endast besöka butiker när det är nödvändigt. Beslutet gäller till och med den 13 december, men kan förlängas.

Läs mer
6.11.2020
Nya popup-butiker på Väla

Byt till vinterdäck hos Däckskiftarna, gör det extra mysigt hemma med utvalda möbler och inredning från Bossons och Dina Möbler och fixa naglarna på hypermodernt vis hos FingerNails2go. Prova exotiskt bubbelte i spännande smaker hos Bubblelicious eller avnjut churros vid Churros Stugan. Och när det är dags att höja pulsen kan Golden Point Padel hjälpa dig att prova ut det perfekta padelracket. 

Läs mer

Fler nyheter

1.12.2020
Väla Work Zone – din flexibla kontorsplats

Upptäck nya Väla Work Zone! Här kan du hyra en bekväm kontorsplats för en timme, en halvdag eller hela veckan – hos oss är du välkommen när du vill, så länge du behöver! På Väla Work Zone hittar du åtta ergonomiska arbetsplatser och ett litet mötesrum. Ta ett viktigt samtal när du är ute och gör ärenden, eller jobba ostört för att få iväg din viktiga rapport. Få utrymme att jobba i lugn miljö, med all tänkbar service utanför dörren, när det passar dig.

30.11.2020
Få dina varor levererade till parkeringen

För att underlätta för dig som kund kan flera av våra butiker nu leverera dina varor till parkeringen. Ring eller skicka epost till butiken för att bestämma tid och utanför vilken entré ni ska mötas.

30.11.2020
Private shopping med hemleverans

Nu erbjuder Väla private shopping av kläder, skor och accessoarer med hemleverans från en eller flera av dina favoritbutiker. Vår personal shopper Ingrid Xanazzi kommer med råd och tips, och ser till att du på ett smidigt och enkelt sätt får varorna levererade till dörren.

27.11.2020
Se det aktuella besöksläget

I år får vi ha lite extra tålamod och hjälpas åt att hålla avstånd, för allas skull. Numera kan du följa besöksläget i realtid här.

26.11.2020
Utökade öppettider idag

Idag har vi öppet 8–20 för att sprida ut besökarna. Du kan se det aktuella besöksläget här. I år får vi ha lite extra tålamod och hjälpas åt att hålla avstånd, för allas skull.

18.11.2020
Planera ditt besök hos oss

Vår viktigaste prioritering är våra besökare och alla som arbetar här. Vi bryr oss om er och vill att alla ska kunna känna sig säkra hos oss. Nu kan du se en liveuppdatering över besöksnivån på Väla så att du kan planera ditt besök. Kom ihåg att alltid stanna hemma om du känner minsta sjukdomssymptom.

Hämta fler nyheter