Det senaste från Väla

Framtidens kreativa lek

Inspireras av framtiden och väck lusten till lek. Genom leken blir barn mer kreativa, uppfinningsrika och självständiga. När det är lovdagar finns det också extra tid för lek. Om fantasin tryter för dig som vuxen kommer här några tips på vad ni kan hitta på! 

Kreativ lek
Årets badmode

Det är dags för årets badsäsong. Se till att bunkra upp med modeller som du trivs i, sommaren är för kort för att tveka inför ett bad. Här är sommarens badmode. 

Årets badmode

Fler nyheter

Prata framtidens Väla 6 juli kl 13-15 i Vision Väla utställningen

Prata framtidens Väla med vår centrumchef Niklas Blonér den 6 juli mellan kl 13-15 i Vision Väla utställningen. Här kan du ställa frågor om framtiden och se hur en mötesplats i världsklass utvecklas. Du hittar Vision Väla utställningen i en butikslokal mellan entré 1 & 6.

Nytt spejsat nummer ute nu

Nytt spejsat nummer ute nu av Väla Magasin. Läs mer om sommarmodet, framtidens teknik, morgondagens kreativa astronauter samt vårt stora event Planeten Väla. 

Invigning nya Restaurangtorget

Upptäck Välas nya restaurangtorg! Med en helt ny våning, supersnygg inredning och nyöppnad fisk- och skaldjursbar!  Varmt välkommen till Välas nya restaurangtorg, med mat från världens alla hörn. Champagnebar, pasteller och ett helt nytt våningsplan. Det är bara några av de saker som väntar när vi inviger det nya Restaurangtorget på Väla den 1–3 april. På samma plats, med dina favoriter men med helt ny design och flera nyheter. Välkommen till ett nöjesfält av smaker i två plan.

Väla Magasin - nytt nummer ute

Missa inte Väla Magasin - det smakfulla numret med smakprov på vårens mode, tips på hur du får roligare i köket. Vi upptäcker vårt nya Restaurangtorg och fyller hela Väla med matupplevelser i eventet Smakfest. Allt detta och mycket mer att läsa i årets första magasin. 

Väla önskar dig ett tryggt och säkert besök

Väla önskar att du får ett härligt och tryggt besök hos oss. Därför uppmanar vi alla att vaccinera sig och följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Visa omtanke och håll avstånd. Tack från vännerna på Väla.

Väla stärker sin position i internationell säkerhetscertifiering

Företaget SAFE Asset Group säkerhetscertifierar handelsplatser världen över. För andra året i följd genomförde de nyligen sin internationella certifiering SHORE på Väla, och på nytt blev betyget ”Outstanding”. Totalt sett fick Väla ett indexresultat på 87%, vilket är en ökning jämfört med föregående års certifiering.


Hämta fler nyheter