Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Jeanne d´arc på Helsingborgs Stadsteater

Den spännande och mytomspunna berättelsen om Jeanne d’Arc (Emma Broomé) tar sin början under det skoningslösa hundraårskriget. Byar brinner, människor lider och när engelsmännen belägrar den taktiskt och symboliskt viktiga staden Orléans står franske kronprins Charles handlingsförlamad av fruktan. Men räddningen är nära. I Jeanne d’Arc skildras en av historiens starkaste kvinnor. Men 19-åringens styrka är även ett hot. Dessutom provocerar hennes kortklippta frisyr och kläder tänkta för män. I stället för ett liv som hyllad hjälte tillfångatas hon och säljs till fienden.

Läs mer

Läs hela nyheten  

Nytt nummer ute nu!

Läs om höstens stora mode- och musikexplosion Väla Fashion Show, se bilderna från den stora kärleksfesten och mycket mer i det nya numret av Väla Magasin.

Läs hela nyheten  

KIDSBRANDSTORE har öppnat PÅ VÄLA

KidsBrandStore är en av Nordens största webbutiker när det kommer till kvalitetskläder, skor och accessoarer för barn och ungdomar. Nu finns det en butik mellan entré 1 och 6 på Väla. KidsBrandStore har märkeskläder från flera av världens ledande varumärken och några av dessa hittar du exklusivt hos kedjan. De säljer trendriktiga kläder från bland andra Ralph Lauren, Adidas,Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance, Lacoste och Lyle & Scott.

Läs hela nyheten  

Väla Fashion Show 27 oktober

Succén är tillbaka! Den 27 oktober är det dags för Väla Fashion Show igen. Det blir en härlig explosion av mode från Väla och artister. Shoppa för 1 000 kr och hämta din biljett i Väla Infocenter.

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter