Det senaste från Väla

Framtidens kreativa lek

Inspireras av framtiden och väck lusten till lek. Genom leken blir barn mer kreativa, uppfinningsrika och självständiga. När det är lovdagar finns det också extra tid för lek. Om fantasin tryter för dig som vuxen kommer här några tips på vad ni kan hitta på! 

Kreativ lek
Årets badmode

Det är dags för årets badsäsong. Se till att bunkra upp med modeller som du trivs i, sommaren är för kort för att tveka inför ett bad. Här är sommarens badmode. 

Årets badmode

Fler nyheter

Varmt välkomna till Väla säger vi till Lindt
Nu har Lindt öppnat på Väla! Du hittar butiken vid entré 2. Lindt har en lång Schweizisk tradition av att tillverka choklad av högsta kvalitet. De är Sveriges ledande varumärke inom premiumchoklad. Kom in och välj dina favoriter bland Lindts oemotståndliga chokladläckerheter.
Sommarens bästa erbjudanden

Välas sommarhäfte är fyllt med massor av erbjudanden från Välas butiker och restauranger. Kom till Väla Infocenter och hämta ditt häfte - det är gratis!

Nu har Lush öppnat på Väla

Den härliga butiken Lush har nu öppnat på Väla! På Lush hittar du banbrytande kosmetikaprodukter som brusande badbomber, färsk hudvård, duschprodukter i jellyform och solida schampokakor. Du hittar Lush mellan entré 4 och 5.

Just nu pågår en utställning om Välas framtid

Från befintlig handelsplats till en destination med nya unika upplevelser för alla åldrar och intressen i kombination med en mötesplats i världsklass. Utställningen Vision Väla – som visar framtidens Väla – kommer du att hitta i gångstråket mellan entréerna 1 och 6. Här kommer du kunna se hur vår handels- och mötesplats kan komma att se ut om några år, och även få en försmak på ett tänkbart utbud av upplevelser och aktiviteter. Välkommen in till denna unika utställning belägen mellan entré 1 och 6. 

Nytt spejsat nummer ute nu

Nytt spejsat nummer ute nu av Väla Magasin. Läs mer om sommarmodet, framtidens teknik, morgondagens kreativa astronauter samt vårt stora event Planeten Väla. 

Invigning nya Restaurangtorget

Upptäck Välas nya restaurangtorg! Med en helt ny våning, supersnygg inredning och nyöppnad fisk- och skaldjursbar!  Varmt välkommen till Välas nya restaurangtorg, med mat från världens alla hörn. Champagnebar, pasteller och ett helt nytt våningsplan. Det är bara några av de saker som väntar när vi inviger det nya Restaurangtorget på Väla den 1–3 april. På samma plats, med dina favoriter men med helt ny design och flera nyheter. Välkommen till ett nöjesfält av smaker i två plan.

Hämta fler nyheter