Det senaste från Väla

Det är inne att vara ute

Nytt år ger en härlig känsla av nystart. Det är inne att vara ute! Den första perioden på året då vi längtar efter förändring, har ny energi och är redo för framtiden. På Väla hittar du allt du behöver för denna nystart. 

Välkommen till Väla 2023!

Nytt år och nya möjligheter! Väla välkomnar dig till 2023 och till Sveriges bästa shoppingupplevelse. 

Fler nyheter

Thansen nu öppet på Väla Volym

Nu har den danska butikskedjan Thansen öppnat ute på Väla Volym. Här hittar du 25 års erfarenhet av försäljning av bilutrustning, reservdelar och fritidsartiklar. 

Nu har Direkten öppnat

Välkommen till Direkten vid entré 3. Butiken som erbjuder ett utbud av bland annat spel och specialkonfektyr med kalla drycker, snacks och godis. För den spelintresserade erbjuds spel i butik genom ATG och Svenska Spel. 

Världens största Lyle & Scott butik - nu på Väla

Nu har Lyle & Scott öppnat sin butik på Väla. Butiken är unik i sitt slag då det är den största de någonsin har öppnat. Detta är märket för dig som gillar en sportig stil, men värdesätter en moderiktig look. Du hittar butiken mellan entré 1 och 2.

Waynes öppnar sitt andra café

Nu har Waynes öppnat sitt andra café hos oss. Denna fina enhet har fokus på take away och du hittar dem vid entré 5. De erbjuder sina gäster en hållbar fikaupplevelse, med fantastiska smaker. Hos Waynes får du alltid ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat.

Många nya butiker på Väla

Under 2022 öppnade många nya spännande butiker hos oss! Läs mer om våra nyheter här.

Pagelle har öppnat på Väla

Pagelle som grundades redan 1955 erbjuder noga utvalda, handplockade kvalitetskläder från attraktiva varumärken. Kvalité i både service, styling och upplevelse, med kläder som sitter bra, som passar kropp och personlighet. Du hittar Pagelle mellan entré 2 och 3. 

Hämta fler nyheter