Det senaste från Väla

Hitta balansen igen

Från lediga sommardagar och strandkul. Nu är det dags att komma tillbaka till rutiner, ställa klockan och komma i tid igen. Men också att träffa alla kompisar och hänga efter skolan! Hitta balansen mellan ledig och läxor. Välkommen in och hitta allt du behöver för att komma tillbaka.

Mammografi har öppnat på Väla

Nu har det öppnat en verksamhet på Väla som räddar liv - nämligen Unilabs mammografi. Unilab erbjuder en hälsoundersökning med mammografi till alla kvinnor mellan 40-74 år. Kallelsen till undersökningen skickas automatiskt och undersökningen är kostnadsfri. Läs mer om verksamheten på deras hemsida.

Fler nyheter

Rocktober på Väla

I oktober firas Rocktober världen över - och Väla är inget undantag. Hela månaden kan du ta del av en värmande utställning på Gamla torget där du möter barn och familjer från vårt närområde som lever med Down syndrom. Genom utställningen vill vi öka medvetenheten kring Downs syndrom och belysa de människor som lever med dessa unika kvaliteter.

Inspirerande höstmodehelg

Hösten är här med alla dess färger och former. Oavsett vilken stil du väljer har hösten på Väla något för dig. Den 30 september och 1 oktober bjuder vi in till en inspirerande helg med fina erbjudanden - allt för att du ska kunna omfamna hösten fullt ut. Välkommen att hitta din höst hos oss.

Nyrenoverad butik för J.Lindeberg

J.Lindeberg har funnits på Väla i tio år. Nu har de öppnat dörrarna till en helt nyrenoverad butik i samma lokal som tidigare – en storsatsning som resulterat i en butiksupplevelse utöver det vanliga. Under renoveringen har bland annat väggar rivits ner och skapat en mer öppnare och välkomnande atmosfär. Butiken på Väla har nu ett modernt koncept där sport och high fashion förenas i en unik kombination. 

Ny sushirestaurang har flyttat in

Nu har en ny smakupplevelse öppnat på Väla. Sumo Sushi har slagit upp portarna till sin nya restaurang strax innanför entré 3. Förutom sushi finns utvalda varmrätter med asiatiska smaker och goda poké bowls på menyn. Allt lagas på beställning med de bästa och fräschaste ingredienserna från köket. Kom förbi och smaka! 

Spela padel utomhus

Nu öppnar vi upp sommarens tre fantastiska padelbanor under blå himmel. Passa på att kombinera lite shopping med härlig träning hos Ziggepadel. Sugen på att spela? Maila kent@helsingpadel.se eller skicka ett sms till 0762-090128 för att boka en bana för eget spel.

Ta en tur till Hamptons

Inredningsbutiken Hamptons har öppnat en pop-up på Väla. Här kan du botanisera bland möbler, textilier och dekoration med en tidlös design. Upptäck en trevlig gå bort-present eller hitta något som förgyller ditt hem. 

Hämta fler nyheter