Det senaste från Väla

Väla Work Zone – din flexibla kontorsplats

Upptäck nya Väla Work Zone! Här kan du hyra en bekväm kontorsplats för en timme, en halvdag eller några dagar – hos oss är du välkommen när du vill, så länge du behöver! På Väla Work Zone hittar du åtta ergonomiska arbetsplatser och ett litet mötesrum. Ta ett viktigt samtal när du är ute och gör ärenden, eller jobba ostört för att få iväg din viktiga rapport. Få utrymme att jobba i lugn miljö, med all tänkbar service utanför dörren, när det passar dig.

Aktuellt
Sarek - för underbara uteäventyr

Vi välkomnar Sarek till Väla. De mest minnesvärda upplevelserna i naturen skapas tillsammans och delas med varandra. Underbara uteäventyr kan vara stora eller små, avancerade eller enkla. I butiken hittar du en selektion av varumärken och produkter födda ur djupgrodd friluftsexpertis. Varmt välkommen till Sarek!

Fler nyheter

Quiz om vårkänslor på Väla

Nu sprudlar det av vårkänslor på Väla. Gör vårt härliga quiz och ta chansen att vinna en lunch på vårt nya fina Restaurangtorg. 

Quizet hittar du på denna länk https://app.millionmind.com/player/quiz/2027 under perioden 2-22 maj 2022.

Invigning nya Restaurangtorget

Upptäck Välas nya restaurangtorg! Med en helt ny våning, supersnygg inredning och nyöppnad fisk- och skaldjursbar!  Varmt välkommen till Välas nya restaurangtorg, med mat från världens alla hörn. Champagnebar, pasteller och ett helt nytt våningsplan. Det är bara några av de saker som väntar när vi inviger det nya Restaurangtorget på Väla den 1–3 april. På samma plats, med dina favoriter men med helt ny design och flera nyheter. Välkommen till ett nöjesfält av smaker i två plan.

Väla Magasin - nytt nummer ute

Missa inte Väla Magasin - det smakfulla numret med smakprov på vårens mode, tips på hur du får roligare i köket. Vi upptäcker vårt nya Restaurangtorg och fyller hela Väla med matupplevelser i eventet Smakfest. Allt detta och mycket mer att läsa i årets första magasin. 

Provsmaka vårens mode

Vi dukar upp för vår. Tar in pastellerna, ljuset, det lättsamma och det smakfulla. För visst är vi hungriga på nytt - nya känslor och nya upplevelser? Nu är Väla fyllt med vårens mode och trender, inspiration, produkter och inte minst smaker. Under våren inviger vi vårt helt nya restaurangtorg med ny inredning och även nya matupplevelser och vi ställer dessutom till med en matig Smakfest i dagarna två. Årets godaste fest för mage och hjärta då vi gästas av massor av utställare från regionen som tar oss på en härlig matresa. Kom och provsmaka våren hos oss.

Upptäck Välas söta värld!

För alla dessertälskare! Under Smakfest, som sker den 26-27 mars, kan du prova sötsaker från flera av våra matställen genom att köpa Smakkortet. Smakkortet är utformat som ett stämpelkort som ger dig smakprover från fem utvalda ställen för 100 kr. Finns i två varianter. Smakkortet finns att köpa i Väla Infocenter redan idag och gäller under helgen 26-27 mars.

Pando - ny lekfull butik

Nu har Pando öppnat som är en härligt lekfull och kreativ butik. Du hittar Pando nära entré 1. Pando är ett nytt, lekfullt och kreativt butikskoncept som utvecklats av Panduro. Målet är att skapa ett aktivitetshus vid sidan av den traditionella handeln av lek- och pysselsaker. Deras ambition är att vara något mer än bara en traditionell butik.  

Hämta fler nyheter