Kultur på Väla

I ett samarbete med Helsingborg Arena & Scen, HIF och The Tivoli har vi de bästa kultur- och evenemangsupplevelserna inom räckhåll året runt. Köp biljetter i Väla Infocenter.

Räkna med Väla-erbjudanden och happenings i samband med till exempel premiärer, vilka presenteras löpandes här på sidan. För aktuellt program och spelschema klicka nedan på respektive arrangör.

Helsingborg Arena
Konserter, sportarrangemang och mängder av andra evenemang.

Helsingborgs konserthus
Det bästa ur den klassiska musiken.

Helsingborgs stadsteater
Världsdramatik och dansföreställningar.

HIF
Heja fram HIF till seger på Olympia.

Sofiero
Inspirerande trädgårdsupplevelser och härliga konserter.

The Tivoli
Konserter med de hetaste artisterna.

Köp dina biljetter till allt det här när du ändå är på Väla för dina andra ärenden.

Väla-erbjudanden just nu!

Upplev Sofiero tillsammans

Den 13 april öppnar äntligen Sofiero igen. Köp säsongskort i Väla Infocenter till extra förmånligt Välapris, 2 årskort för 400 kr (ordinarie pris 250 kr årskort). Erbjudandet gäller fram till den 30 april och gäller endast vid köp av 2 årskort. 

En alldeles särskild dag - Helsingborgs stadsteater

Just nu går musikalen En alldeles särskild dag på Helsingborgs Stadsteater. När du köper biljetter i Väla Infocenter betalar du endast 200 kronor för en biljett (ord pris 280 kr).

Den nyskrivna musikalen spelas på Storan fram till 18 maj och bygger på Ettore Scolas hyllade genombrottsfilm med samma namn. I filmen från 1977 spelar Sophia Loren (nu) Anki Albertsson) hemmafrun Antionetta som ser ut att leva det perfekta livet med man och barn i centrala Rom. Året är 1938 och nationalismen har fått fäste i Europa. Antoniettas möte med grannen, den bannlyste journalisten Gabriele (Stefan Clarin) blir omtumlande. Hon upptäcker att hon i själva verket är ensam, och nya världar öppnar sig i mötet med Gabriele, som egentligen är hennes motsats. Mängder med stora känslor, kärlek och musik utlovas. Musikalen är ett samarbete mellan Helsingborgs stadsteater och Malmö Opera.

10% Välarabatt på Bayside biljetter

Fredag och lördag 12-13 juli är det party i Helsingborg. Väla är partner när Bayside arrangeras på Pixlapiren i det gamla hamnområdet i Helsingborg. Det är också på Väla du hittar de bästa biljetterna. Du får alltid 10 procent rabatt på festivalpasset när du köper ditt pass i Väla Infocenter. Det kommer att släppas fler namn under våren. Förutom Maggio och Macklemore hittar du akter som Otto Knows, Fricky, Cheat Codes, Movits!, The Jillionare och Panda da panda. Här hittar du alla nyheter och all info kring festivalen: https://www.baysidefestival.se