Kulturen flyttar in på Väla

I ett samarbete med Helsingborg Arena & Scen har vi de bästa kultur- och evenemangsupplevelserna inom räckhåll året runt!

Du köper biljetter i Väla Infocenter. Räkna med rabatterade kanonerbjudanden och happenings i samband med till exempel premiärer. Härliga sommarkonserter och inspirerande trädgårdsupplevelser på Sofiero, världsdramatik och dansföreställningar på Stadsteatern, konserter, sportarrangemang och mängder av andra evenemang på Helsingborg Arena, det bästa ur den klassiska musiken på Konserthuset – nu köper du biljetter till allt det när du ändå är på Väla för alla dina andra ärenden.

Upplev Äventyret Aladdin

Kultur på Väla erbjuder ”Äventyret Aladdin”, en fantasifull familjemusikal i Helsingborg Arena. Köp biljetterna i Väla Infocenter så får du en programbok till föreställningen. Pris 395 kr per person.

Den fattige Aladdin rövas bort av en ond trollkarl, hittar den magiska lampan och möter en ande som kan uppfylla alla önskningar. Möt Orientens magi, flygande mattor, vilda dromedarer, humor och drama. Se Charlie Grönvall i rollen som Aladdin, Markoolio spelar trollkarlen, Claes Malmberg anden och Renaida Braun spelar prinsessan Safa.

Äventyret Aladdin spelas i Helsingborg Arena den 4 februari kl 13.00.

Tävla om biljetter på Facebook

Du har chansen att flyga gratis på Äventyret Aladdin i Helsingborg Arena. Gå in på Välas Facebook-sida och motivera vem du vill ta med och varför. Väla lottar ut 2 biljetter till 3 vinnare. Vinnarna utses av Väla och presenteras den 20/1.