Kultur på Väla

I ett samarbete med Helsingborg Arena & Scen, HIF och The Tivoli har vi de bästa kultur- och evenemangsupplevelserna inom räckhåll året runt. Köp biljetter i Väla Infocenter.

Räkna med Väla-erbjudanden och happenings i samband med till exempel premiärer, vilka presenteras löpandes här på sidan. För aktuellt program och spelschema klicka nedan på respektive arrangör.

Helsingborg Arena
Konserter, sportarrangemang och mängder av andra evenemang.

Helsingborgs konserthus
Det bästa ur den klassiska musiken.

Helsingborgs stadsteater
Världsdramatik och dansföreställningar.

HIF
Heja fram HIF till seger på Olympia.

Sofiero
Inspirerande trädgårdsupplevelser och härliga konserter.

The Tivoli
Konserter med de hetaste artisterna.

Köp dina biljetter till allt det här när du ändå är på Väla för dina andra ärenden.

Väla-erbjudanden just nu!

Sofiero Årskort till Välapris

Ge dig själv ett färgstarkt 2020. Med Sofieros årskort kan du upptäcka allt slottsparken har att erbjuda. Fri entré till Sofieros egna arrangemang som exempelvis Sofiero Classic, Den stora trädgårdsfesten och Ljusstämning. Via Kultur på Väla kan du köpa årskortet för bara 225 kronor (ordinarie pris 250 kronor) – kom förbi Väla Infocenter så hjälper vi dig. Erbjudandet gäller fram till 24 december.

Går 2 för 1 - Martin Stenmarck på Helsingborgs arena

Martin Stenmarck är tillbaka med en stor rock- och popshow! Hitsen & Hjältarna är en show fylld av högoktanig energi, liveband och ett hisnande tempo där hitsen som format Martin framförs och varvas med egna sånger som nått långt in i den svenska folksjälen! Allt detta levereras med den största känsla som blivit Martins signum, där hans karriär visas i all sin artistiska spännvidd. Sjung med till oförglömliga låtar med alltifrån Elvis till Bruce Springsteen till Frank Sinatras Las Vegas och Martins egna oförglömliga låtar.

Köp dina biljetter i Väla Infocenter, gå 2 betala för 1.