Grattis på bröllopsdagen 16 juni!

Tänk att det redan har gått ett år sedan vi firade kärleken på Väla med bröllop och drop-in vigslar. Vinnarna av vårt bröllop Alexandra och Johannes och några av våra drop-in par uppdaterar oss om vad som har hänt det senaste året.

Alexandra och Johannes

Ett år har gått sedan Alexandra och Johannes vann vårt Väla-bröllop där allt ingick till ett värde av 100.000 kr. De sa ja till varandra den 16 juni 2018 på Gamla torget på Väla.

- "Året som gifta har minst sagt varit händelserikt! Efter en fantastisk upplevelse och ett underbart bröllop så har livet gått bra! Riktigt bra faktiskt!" berättar Alexandra och Johannes.

Efter bröllopet åkte de nygifta på bröllopsresa till Cypern och vid hemkomsten väntade ännu fler gratulationer från vänner och familj. När vi hörde av oss för att gratulera brudparet till ett år som gifta delade de med sig av den fantastiska nyheten att de om några veckor blir föräldrar för första gången! 

Vi är väldigt glada över att ha fått dela denna speciell dag med Alexandra och Johannes och fått skapa ett bröllop som både de och vi alltid kommer att minnas.  De äkta makarna berättar att de ibland ser på sin bröllopsvideo för att återuppleva glädjen, lyckan och gemenskapen från dagen. Vi blev glada över att höra att Väla fortfarande är deras favoritplats att komma till för att shoppa och äta god mat och att när de är här så brukar de även passa på att gå förbi fontänen där de vigdes och påminna varandra om dagen de visade upp sin kärlek för alla. I ringarna finns "Väla" och datumet 16 juni ingraverat.

Nu ska Alexandra och Johannes fira sin första bröllopsdag med hotell, spa och middag.  Vi väntar med spänning på en liten Väla-bebis!

  

Marita och Tomas

Efter 41 år som förlovade tyckte Marita och Tomas att det var dags att göra slag i saken och gifta sig. Valet föll på Välas drop-in vigsel och de överraskade sina tre barn som när de fick höra nyheten trodde att föräldrarna skämtade med dem. 

-  "En extra känsla att vara gift, ett bevis på att kärleken lever vidare nu som man och fru" berättar Marita på frågan om hur det känns ett år efter vigseln på Väla.

Tack för att ni valde att gifta er hos oss och många grattisönskningar från oss på Väla!

 

Nancy och Mats

Nancy och Mats hade planerat att gifta sig redan tidigare under året men deras son föddes två månader för tidigt så bröllopet fick vänta. De valde därför att gifta sig på Välas drop-in vigsel i juni förra året. De minns sin bröllopsdag som en fin dag och ett minne för livet. De har ägnat senaste året åt att följa sin nu 16 månader gamla son Tomas utveckling. De har också hunnit med ett traditionellt mexikanskt bröllop i Mexiko med en stor fest. I Mexiko fick även lilla Tomas för första gången träffa sina morföräldrar, morbröder och kusiner för första gången. Så roligt att Väla fick vara starten på ert liv tillsammans! 

 

Sejla och Henrik

Det var verkligen roligt att höra ifrån Sejla och Henrik när vi gratulerade dem till den kommande bröllopsdagen. De har hunnit skapa många minnen under året som har passerat. Redan samma kväll firades den fina vigseln med övernattning i Tylösand och spa och fler semestrar har det hunnit bli. Grekland och Kroatien tillsammans med barnen var höjdpunkter. Sejla berättar med ett skratt att hon och Henrik ofta får höra från andra att: "så kan man ju inte göra" om sin vigsel på Väla men att när de visar sina bröllopsbilder så blir kommentarerna snarare "WOOOOW!! Allt det har Väla ordnat för er?!". Superkul tycker såklart vi på Väla och vi är så glada för att ni är nöjda med er stora dag. Njut av er bröllopsdag när ni firar med lyxig weekend i Göteborg!