Annons

Dela din vårigaste outfit och vinn!

Vilken outfit längtar du efter att få bära i vår? Ladda upp en bild eller video på Instagram och vinn presentkort värt 1000 kr!

Nu när vårsolen äntligen tittar fram längtar vi efter snygga vårplagg. Vilken är din bästa vårlook? Dela den med oss och vinn presentkort värt 1000 kr.

Ladda upp din bild eller video på Instagram och tagga ditt inlägg med @valacentrum och #viärVäla. Tävlingen pågår fram till och med den 7 maj och vinnarna presenteras den 17 maj.

Lycka till!

Tävlingsvillkor:

Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Varje vinnare får ett Väla-presentkort värt 1000 kr och det finns totalt 10 vinster. Vinnarna utses av representanter från Väla Centrumledning samt Webbyrån Petra. Vem som vunnit ser du på vår hemsida vala.se och i våra sociala medier. Det går inte att överklaga juryns beslut och presentkortet kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Du som är med i tävlingen accepterar även att vi får publicera ditt vinnande bidrag med namn och bild i vår marknadsföring.