Tävlingar på Väla

Här presenteras pågående samt avslutade tävlingar på Väla. 

Vårkänslor quiz

Tävlingsvillkor

Vårkänslor quiz är en digital frågesport som marknadsför av Väla. Genom att delta i quizet godkänner du tävlingsvillkoren. För att vara med i tävlingen ska du gå in på länken och besvara 8 frågor som handlar om våren, mode och mat. Sedan ska du registrera dig med namn och e-post.

De som har hamnat på vår topplista nr 1-25 efter avslutad tävling blir våra vinnare. 1-25:e pris är en lunch på vårt nya Restaurangtorg som betalas med ett Väla presentkort.

Tävlingen pågår från och med den 2 maj till och med den 22 maj. Vinnarna blir meddelade av Välas centrumledning och ska hämta ut sin vinst i Väla Infocenter. Medtag legitimation.   

Vinnarna koras av representanter från Väla Centrumledning samt DearValley. Vinnarna presenteras efter att tävlingen är avslutad på vala.se samt i Välas sociala medier. Det går inte att överklaga juryns beslut och vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du som är med i tävlingen accepterar även att vi får publicera ditt namn i vår marknadsföring. 

 

Påskjakten

Tävlingen är avslutad. Vinnare av första priset och vår fina vårcykel blev Molly Lindqvist. Stort grattis till dig!

Vinnare av våra stora godisägg blev: Vera Teandersson, Ella Nilsson, Mase Bygg, @bobowadenius, @ch_einar, @a.lindstrom09, @reneenils, @marina.sju, @petrachristoffersson, @egondotter

 

God morgon-vinnaren Anna Larsson


Vi möter upp en fullkomligt strålande Anna Larsson inne hos Sängjätten. Hon har precis fått veta att hon har vunnit första pris i Välas God morgon tävling. Vinsten är en dubbelsäng, en sänggavel och sängtillbehör till ett värde av 100.000 kronor från Sängjätten.

 Grattis till vinsten Anna! Hur känns det?

- Helt fantastiskt! Jag blev så otroligt glad när jag fick beskedet att jag vunnit, först trodde jag inte det var sant!

 Hur fick du reda på tävlingen?
- Jag såg en annons om tävlingen på aftonbladet.se. Jag brukar aldrig tävla, men denna tävling passade ju mig perfekt och jag tänkte att den vinsten måste jag ju vinna! Jag och min sambo är småbarnsföräldrar och sömnen är ju extra värdefull under småbarnsåren. Vår gamla säng är liten och obekväm. Vi har länge längtat efter en bättre säng och har tänkt köpa ny en längre tid. Men det kostar ju en del och vi har inte tagit oss råd till det. Och nu har vi vunnit en helt otrolig säng från Sängjätten. Så glad och lycklig, jag kan inte dölja min glädje. När jag fick besked att jag vunnit satt jag på parkeringen på väg in på Väla. Vilken tajming, jag grät och grät av glädje. Vi har renoverat vårt sovrum och köpt nya sängbord så det kommer bli så bra när den nya sängen kommer på plats. Vi ska sova i sängen redan ikväll och jag har till och med köpt lite bubbel för att fira.

Tack snälla till hela Väla!

 

Tävlingen God morgon är avslutad och här kommer listan på lyckliga vinnare.
1:a pris: Anna Larsson, 2:a pris: Ellinor Andersson, 3:e pris: Isabelle Nordh, 4:e pris: Martin Svensson, 5:e pris: Mylinda Campbell, 6:e pris: Sofia Höglund, 7:e pris: Ahmad Sermeni, 8:e pris: Casper A.V.N, 9:e pris: André Tornkvist, 10:e pris: Malin Thorsen, 11:e pris: Jimmie Nilsson, 12:e pris: Anna Abrahamsson, 13:e pris: Birgitta Nilsson, 14:e pris: Johan Wulff, 15:e pris: Alexandra Little-Smith