Annons

Tävlingar på Väla

Här presenteras pågående samt avslutade tävlingar på Väla. 

Elbils-quiz

Tävlingsvillkor

Genom att delta i quizet godkänner du tävlingsvillkoren. Tävlingen hittar du via länken https://app.millionmind.com/player/quiz/1554 där du ska svara på 6 frågor som handlar om elbilar och miljö.

1: a pris är en helg med hybridbil från Carplus. Vinnaren väljer själv vilken helg. Priset hämtas ut i Väla Infocenter och kommer i form av ett presentkort. 2:a till 5:e pris är romanen "Det röda året" av Emma Steinwall. Alla på topp-100 listan får dessutom ett rabatthäfte från Väla med 104 erbjudanden.

Tävlingen pågår från och med den 23 juni till och med den 14 juli kl 10.00. Den deltagare som får högst antal poäng under tävlingsperioden vinner första priset. Vinnarna kontaktas via den tävlandes angivna e-postadress och vinsterna hämtas ut i Väla Infocenter.    

Vinnarna koras av representanter från Väla Centrumledning samt Webbyrån Petra. Vinnarna presenteras efter att tävlingen är avslutad på vala.se samt i Välas sociala medier. Det går inte att överklaga juryns beslut och vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du som är med i tävlingen accepterar även att vi får publicera ditt namn i vår marknadsföring.   

Smakfest-quiz

Vinnare

Quizet är avslutat och 1-10:e pris gick till: Nathalie, Adriano, Rebecca, Laura, Ida, Anna, Asja, Rebecca, Nicole och Reja. Stort grattis till er. Alla på topp-100 listan fick även en godispåse från Hemmakväll.  

Mors dag-tävling

Vinnare

Mors dag tävlingen på Instagram är avslutad och vinnarna blev @sandralatifi och @smolle84 som vardera vann en välfylld presentkorg. 

Välas Värld-quiz 

Vinnare

Quizet är avslutat och första pris gick till Valerie Gustafsson som vann ett ”Gör om mig”-paket”  med Välas personal shopper samt presentkort från Väla. Värde 2500 kr.