Tävlingar på Väla

Här presenteras pågående samt avslutade tävlingar på Väla. 

God morgon-vinnaren Anna Larsson


Vi möter upp en fullkomligt strålande Anna Larsson inne hos Sängjätten. Hon har precis fått veta att hon har vunnit första pris i Välas God morgon tävling. Vinsten är en dubbelsäng, en sänggavel och sängtillbehör till ett värde av 100.000 kronor från Sängjätten.

 Grattis till vinsten Anna! Hur känns det?

- Helt fantastiskt! Jag blev så otroligt glad när jag fick beskedet att jag vunnit, först trodde jag inte det var sant!

 Hur fick du reda på tävlingen?
- Jag såg en annons om tävlingen på aftonbladet.se. Jag brukar aldrig tävla, men denna tävling passade ju mig perfekt och jag tänkte att den vinsten måste jag ju vinna! Jag och min sambo är småbarnsföräldrar och sömnen är ju extra värdefull under småbarnsåren. Vår gamla säng är liten och obekväm. Vi har länge längtat efter en bättre säng och har tänkt köpa ny en längre tid. Men det kostar ju en del och vi har inte tagit oss råd till det. Och nu har vi vunnit en helt otrolig säng från Sängjätten. Så glad och lycklig, jag kan inte dölja min glädje. När jag fick besked att jag vunnit satt jag på parkeringen på väg in på Väla. Vilken tajming, jag grät och grät av glädje. Vi har renoverat vårt sovrum och köpt nya sängbord så det kommer bli så bra när den nya sängen kommer på plats. Vi ska sova i sängen redan ikväll och jag har till och med köpt lite bubbel för att fira.

Tack snälla till hela Väla!

 

Tävlingen God morgon är avslutad och här kommer listan på lyckliga vinnare.
1:a pris: Anna Larsson, 2:a pris: Ellinor Andersson, 3:e pris: Isabelle Nordh, 4:e pris: Martin Svensson, 5:e pris: Mylinda Campbell, 6:e pris: Sofia Höglund, 7:e pris: Ahmad Sermeni, 8:e pris: Casper A.V.N, 9:e pris: André Tornkvist, 10:e pris: Malin Thorsen, 11:e pris: Jimmie Nilsson, 12:e pris: Anna Abrahamsson, 13:e pris: Birgitta Nilsson, 14:e pris: Johan Wulff, 15:e pris: Alexandra Little-Smith

Välas julkalender

Tävlingsvillkor Välas julkalender!
Genom att delta i vår julkalender godkänner du tävlingsvillkoren. Tävlingen presenteras på https://vala.se/ samt i våra sociala medier Facebook och Instagram. Lucka 2-23 innehåller vinster från Välas butiker. För den som öppnar alla luckor och svarar snabbast på alla frågor vinner 1: a pris som är ett presentkort från Väla på 5000 kr. Tävlingen pågår under perioden 1-24 december. För att delta i tävlingen ska du öppna en lucka dagligen och svara på våra quizfrågor. Vinner gör dels den som har högsta toppoäng när julkalendern avslutas men även de som dagligen har den högsta poängen. Vinnarna kontaktas personligen via den tävlandes angivna kontaktuppgift och vinsterna hämtas ut i Väla Infocenter eller i butiken. Vinnarna koras av representanter från Väla Centrumledning samt Dear Valley. Vinnarna presenteras efter att tävlingen är avslutad på https://vala.se/ samt i Välas sociala medier. Det går inte att överklaga juryns beslut och vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du som är med i tävlingen accepterar även att ditt namn får publiceras Välas marknadsföring.

Lucka 1: Sara 1954 poäng
Lucka 2: Maria 1987 poäng
Lucka 3: Sara 1966 poäng
Lucka 4: Sara 1987 poäng
Lucka 5: Mieczyslawa los 1964 poäng
Lucka 6: Jonas 1986 poäng
Lucka 7: Anna 1977 poäng
Lucka 8: Adam 2957 poäng
Lucka 9: Magdalena Glinkowska 1979 poäng
Lucka 10: Mieczyslawa los 1977 poäng
Lucka 11: Mieczyslawa los 1980 poäng
Lucka 12: Adam 1986 poäng
Lucka 13: Jonas Enarsson 1987 poäng
Lucka 14: Jonas Enarsson 1950 poäng
Lucka 15: Seb 1984 poäng
Lucka 16: Jonas 1988 poäng
Lucka 17: Michalina 1989 poäng
Lucka 18: Sara 1992 poäng
Lucka 19: Aleksandra 1990 poäng
Lucka 20: Jonas 1991 poäng
Lucka 21: Michalina 1981 poäng
Lucka 22: Magdalena 1992 poäng
Lucka 23: Michalina 1991 poäng
Lucka 24 och vinnare av hela julkalendern: Michalina 47 096 poäng 

Grattis till er alla!

Väla GO

Vinnare

Väla GO tävlingen är avslutad och 1-10:e pris var ett presentkort värt 300 kr på Väla. Stort grattis till alla som vann. Ni har fått ett e-post meddelande från oss gällande vinsten.

Elbils-quiz

Vinnare

Quizet är avslutat och 1: a pris som var en helg med hybridbil från Carplus gick till Razan Aljundi. 2:a till 5:e pris som var romanen "Det röda året" av Emma Steinwall gick till: Carina Alpar, Andreas Jönsson, Linda Karlsson och Elin Brijawi. Stort grattis till er alla.

Smakfest-quiz

Vinnare

Quizet är avslutat och 1-10:e pris gick till: Nathalie, Adriano, Rebecca, Laura, Ida, Anna, Asja, Rebecca, Nicole och Reja. Stort grattis till er. Alla på topp-100 listan fick även en godispåse från Hemmakväll.  

 

Mors dag-tävling

Vinnare

Mors dag tävlingen på Instagram är avslutad och vinnarna blev @sandralatifi och @smolle84 som vardera vann en välfylld presentkorg. 

Välas Värld-quiz 

Vinnare

Quizet är avslutat och första pris gick till Valerie Gustafsson som vann ett ”Gör om mig”-paket”  med Välas personal shopper samt presentkort från Väla. Värde 2500 kr.