Annons

Välkommen in i Välas värld

Få en inblick i Välas värld! Här i den första säsongen av Välas värld får ni hänga med @elinens och personalen på Väla i tio härliga avsnitt.


SE AVSNITTEN HÄR

Följ oss gärna på:
Instagram @valacentrum
Facebook Väla centrum

Avsnitt 1

Välkommen in i Välas värld! I detta avsnitt får ni hänga med Elin ner i Välas källare. Där sägs det bo en gammal spådam, som ska hjälpa Elin att se in i framtiden för Välas värld. Häng med - det blir kul! Gilla videon och prenumerera på kanalen! 

Avsnitt 2

Femåriga godisexperten Billie och Elin ska utse världens bästa godis! Väla-personalen får det svettigt när de utmanas i spelet Beanboozeld, ett avsnitt fyllt av godis, skratt och spänning! Stanna tills slutet på videon - då droppar vi en smaskig tävling! 

Avsnitt 3

Den stora PANNKAKSÄTAR-TÄVLINGEN!! Här blir det pannkakor i stora lass! Elin utmanar Alexander i vem som kan äta flest pannkakor hos Sweet House Café! Vi får också hänga med Adam in i köket för att se hur magi skapas, när deras oemotståndliga mat blir till.

Avsnitt 4

Elin stylar en MODE-EXPERT! Möt Ingrid, Välas egen superstylist och personal shopper! I detta avsnitt får hon uppgiften att styla Cathrine. Även Elin får ett klurigt uppdrag där HON ska styla Ingrid och dessutom på tid!! Hur ska detta gå?
I slutet av videon presenterar vi en tävling där du har möjligheten att vinna Ingrid som din egen personal shopper  i 2 timmar. 
 
För att delta i tävlingen ska du: 
1. Gilla videon 
2. Prenumerera på kanalen 
3. Kommentera - var på Väla som du hittar din perfekta fest-outfit? 

Avsnitt 5

I veckans avsnitt besöker vi Ginger Hälsobar! Vi möter ägaren Jenny som utmanar Elin i vem som gör snyggast acai bowl. Domaren i tävlingen är stenhård och sätter även Elins spanskakunskaper på prov... 

Avsnitt 6

Kurragömma när Väla är STÄNGT. Spöktimmen närmar sig, det är mörkt och Väla har stängt. Ute i mörkret har sju deltagare gömt sig för Elin, hon har nu som uppgift att hitta dem på tid. Kommer hon klara det och vad händer om hon inte hittar dom ute i mörkret...  

Avsnitt 7

Smakar sushi för FÖRSTA gången! Vi får hänga med Christopher på Sugoi in i köket för att vara med och tillaga deras berömda sushi. O HÖRRE NI, HÖR OCH HÄPNA! Elin bjuder även Ida som 22 år gammal ALDRIG ätit sushi tidigare, detta blir första gången och ni får hänga med!! 

Avsnitt 8

FÖRNYA HELA DIN GARDEROB. Vi träffar influencern och hållbarhetsexperten Filippa @fairfashionistafilippa. Lär dig enkla knep kring hur du kan förnya din garderob och ta hand om dina kläder på ett enkelt sätt!

Avsnitt 9

TOTAL MAKEOVER AV ELIN. Elin är trött på sin gamla stil och får därför en total-makeover med en ny frisyr, kläder och smink. Vi presenterar: den NYA Elin.

Avsnitt 10

I veckans avsnitt möter vi Eija och Tella, två fyrbenta vänner som ska visa Elin sina bästa trix och bus. Det blir minst sagt det gulligaste avsnittet på hela säsongen kan vi lova. I slutet av videon möter vi veteranen Poppe som sätter Elins trix-kunskaper på prov. Häng med i sista avsnittet av denna etapp i Välas värld!