Välas värld

Säsong 2 

Följ oss gärna på:
Instagram @valacentrum
Facebook Väla centrum

Avsnitt S2:A1

I säsongspremiären får ni hänga med Elin in i Fångarna på Väla! Fyra förväntansfulla tävlande utmanas i roliga tävlingar i jakten på guldmynten som ska leda dem till den omtalade skatten….

Avsnitt S2:A2

Är Elin släkt med Dr Frankenstein? Kommer hon att lyckas med sin uppgift att skapa livslevande monster i Välas källare? Klarar hon att skapa en skrämmande make-over på bara 5 minuter? Dessa frågor får ni besvarade i veckans rysande avsnitt av Välas värld!

Avsnitt S2:A3

I detta avsnitt bjuder vi in matgudinnan Vendela Nilsson till en smakresa runt på Välas caféer! Vi tar även reda på vem som klarar av att ha VÄRLDENS starkaste klubba längst i munnen, blir det Vendela eller Elin?

Avsnitt S2:A4

Vad gör en 6-åring med 1000 kr? Vad skulle du köpa om du fick 1000 kr att handla vad du vill på Väla? Vi gav en 6-åring och en 86-åring 1000 kr att handla vad de ville för. Vad tror ni de valde att köpa för sina pengar?

Avsnitt S2:A5

Elin möter Välas egna PROFFS! Vem bakar snyggast prinsesstårta, vem tvättar bilen bäst och kommer Elin att klara av att raka skägg med en sylvass kniv? 

Avsnitt S2:A6

Julen börjar på Väla – det bjuds på lussebullar, klappar och annat skoj! Allt detta och mycket mer ser du i julavsnittet av Välas värld. 

Säsong 1 

Här i den första säsongen av Välas värld får ni hänga med @elinens och personalen på Väla i tio härliga avsnitt.

Följ oss gärna på:
Instagram @valacentrum
Facebook Väla centrum

Avsnitt S1:A1

Välkommen in i Välas värld! I detta avsnitt får ni hänga med Elin ner i Välas källare. Där sägs det bo en gammal spådam, som ska hjälpa Elin att se in i framtiden för Välas värld. Häng med - det blir kul! Gilla videon och prenumerera på kanalen! 

Avsnitt S1:A2

Femåriga godisexperten Billie och Elin ska utse världens bästa godis! Väla-personalen får det svettigt när de utmanas i spelet Beanboozeld, ett avsnitt fyllt av godis, skratt och spänning! Stanna tills slutet på videon - då droppar vi en smaskig tävling! 

Avsnitt S1:A3

Den stora PANNKAKSÄTAR-TÄVLINGEN!! Här blir det pannkakor i stora lass! Elin utmanar Alexander i vem som kan äta flest pannkakor hos Sweet House Café! Vi får också hänga med Adam in i köket för att se hur magi skapas, när deras oemotståndliga mat blir till.

Avsnitt S1:A4

Elin stylar en MODE-EXPERT! Möt Ingrid, Välas egen superstylist och personal shopper! I detta avsnitt får hon uppgiften att styla Cathrine. Även Elin får ett klurigt uppdrag där HON ska styla Ingrid och dessutom på tid!! Hur ska detta gå?


Avsnitt 5 S1:A2

I veckans avsnitt besöker vi Ginger Hälsobar! Vi möter ägaren Jenny som utmanar Elin i vem som gör snyggast acai bowl. Domaren i tävlingen är stenhård och sätter även Elins spanskakunskaper på prov... 

Avsnitt S1:A6

Kurragömma när Väla är STÄNGT. Spöktimmen närmar sig, det är mörkt och Väla har stängt. Ute i mörkret har sju deltagare gömt sig för Elin, hon har nu som uppgift att hitta dem på tid. Kommer hon klara det och vad händer om hon inte hittar dom ute i mörkret...  

Avsnitt S1:A7

Smakar sushi för FÖRSTA gången! Vi får hänga med Christopher på Sugoi in i köket för att vara med och tillaga deras berömda sushi. O HÖRRE NI, HÖR OCH HÄPNA! Elin bjuder även Ida som 22 år gammal ALDRIG ätit sushi tidigare, detta blir första gången och ni får hänga med!! 

Avsnitt S1:A8

FÖRNYA HELA DIN GARDEROB. Vi träffar influencern och hållbarhetsexperten Filippa @fairfashionistafilippa. Lär dig enkla knep kring hur du kan förnya din garderob och ta hand om dina kläder på ett enkelt sätt!

Avsnitt S1:A9

TOTAL MAKEOVER AV ELIN. Elin är trött på sin gamla stil och får därför en total-makeover med en ny frisyr, kläder och smink. Vi presenterar: den NYA Elin.

Avsnitt S1:A10

I veckans avsnitt möter vi Eija och Tella, två fyrbenta vänner som ska visa Elin sina bästa trix och bus. Det blir minst sagt det gulligaste avsnittet på hela säsongen kan vi lova. I slutet av videon möter vi veteranen Poppe som sätter Elins trix-kunskaper på prov. Häng med i sista avsnittet av denna etapp i Välas värld!