Annons
Nyheter

Det senaste från Väla

Nu bygger vi om Restaurangtorget

1000 sittplatser och 10 restauranger är slutresultatet när vi byggt om vårt befintliga Restaurangtorg. Nya miljöer och rum med nordisk karaktär kommer växa fram och vi lägger till en entresol det vill säga en öppen ovanvåning som ger dig som besökare en härlig överblick. Ombyggnationen är redan igång och går allt enligt tidsplan förväntas det nya Restaurangtorget stå färdigt vid årsskiftet. 

Väla en av Sveriges säkraste och tryggaste handelsplatser

När företaget SAFE Asset Group nyligen genomförde sin internationellt godkända säkerhetscertifiering av Väla, fick handelsplatsen betyget ”Outstanding”. Det innebär att handelsområdet får en rating på 85% av hundra möjliga - en nivå som står sig mycket väl i både en nationell som internationell jämförelse.

Fler nyheter

Klick Kids på Väla 21-26 september
Barnfotografering på Väla med Klick Kids barnfotografer. Fotograferingen kostar 50 kr och då ingår en bild (10x15 cm).
Klick Kids hittar du på en yta nära entré 5 mellan den 21-26 september.

Drop-in under Välas öppettider eller boka din tid här
Prova vår Personal shopper

Väla hjälper dig att förändra och förnya din garderob. Hos oss kan du under hela september boka en Personal Shopper för halva priset, alltså 350 kr för 2 timmars shoppinghjälp.

Skapa vardagsfest
Ryck upp dina fasta ramar och mallar och slå till med en vardagsfest. Kanske bjuda in dina grannar på köttbullar, makaroner och partyhattar? Livet är en fest eller i alla fall en vardag och den är värd att fira.
Höststart!

När vi lämnar varma, ljusa sommarnätter bakom oss är det dags att skapa WOW-känsla i vardagen. Något som förlänger känslan av välmående. En ny väska, snygga pennor eller sköna sneakers. Livet är en fest, eller i alla fall en vardag och den är värd att fira!

Fira vardagen!

Jippi, nu är semestern äntligen slut och framför oss väntar den magiska vardagen. Nu har du alla möjligheter att börja om, förändra och förnya din vardag. Livet är en fest, eller iallafall en vardag och den är värd att fira!

Hurra för vardagen

Fira vardagen genom att köpa något roligt redan idag. Kanske en fuktmask för din rumpa, en radiostyrd helikopter eller en tå-ring. Strunta i om någon annan tycker att det är ”fånigt”, ”för dyrt” eller ”onödigt”. Livet är en fest, eller iallafall en vardag och den är värd att fira!

Hämta fler nyheter