Få dina paket inslagna

Den 13–23 december på Gamla torget kan du få dina paket inslagna. Det kostar 20–40 kr beroende på storlek. Pengarna går till Barncancerfonden genom Team Rynkeby.

Läs hela nyheten  

Julmarknad

För tredje året i rad kommer Adress Deluxe till Väla med sin mysiga julmarknad. Här hittar du alla julens ätbara presenter: Sofiero glögg, vildmarksglögg, choklad i.alla dess former, olika typer av senap, marsipanfigurer – och mycket mer. Du kan själv plocka ihop de delikatesser du vill ge bort och få dem snyggt förpackade i en trälåda eller i cellofan. Du hittar julmarknaden vid entré 5, och den håller öppet till och med den 23 december.

Läs hela nyheten  

Tomten

Det är klart att Väla håller med egen tomte när det lackar mot jul. Ta med barnen – och julglada vuxna – till Gamla torget 14–15 december och 21–22 december så möter ni tomten.

Läs hela nyheten  

Julen på Väla är magisk!

I år har vi satsat på en extra vacker juldekoration. Vi har kompletterat våra klassiska och älskade juldekorationer med en massa nya och iögonfallande installationer. Passa på att pausa i shoppingen med en fika under meterhöga kandelabrar, ta en bild på vännerna framför den stora nallebjörnen eller insup julmagin på Gamla torget under en gnistrande paviljong. Vi garanterar att julen på Väla kommer att bjuda på många magiska upplevelser!

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter