Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Green Brothers har öppnat salladsbar

Green Brothers Salad Bar är en salladsbar med stort utbud och inriktning på hälsa och fitness. Butiken finns mellan entré 5 och 6. Här finns allt från sallad till kosttillskott. Mixa din egen sallad eller kvargbowl precis som du önskar. Kosttillskotten från protein.se är Green Brothers först i Sverige med att sälja i fysisk butik.

Läs hela nyheten  

Res i tiden med hjälp av en bok

Vi gick till Akademibokhandeln på Väla och bad personalen där ta fram ett gäng böcker som är i ropet just nu - och som kommer att kunna förgylla din sommar. Här kommer ett tips: Under en brinnande himmel av Mark Sullivan.

22 000 recensioner på Amazon och full pott. Den här bästsäljande succéromanen bygger på verkliga händelser och en bortglömd krigshjälte, den italienska tonåringen Pino Lella som smugglar judar över gränsen till Schweiz under andra världskriget. Han tvingas ta värvning i tyska armén, som chaufför åt Hitlers högra hand i Italien. En viktig placering för en spion. Och en livsfarlig.
Läs hela nyheten  

Kom till Välatainern!

Väla åker på turné för att möta ännu fler härliga människor i festliga sammanhang. Välkommen till Välatainern, en snyggt inredd container som är som en miniversion av Sveriges bästa shoppingcentrum med sommarens bästa shopping.

Tävla och vinn sommarprylar, få gratis styling och pimpa en egen t-shirt. Vi delar också ut sommarens bästa rabatthäfte med över 90 olika rabatter som du kan använda i Välas butiker. 

Turnéplanen för Välatainern hittar du här: http://valatainer.vala.se/

Läs hela nyheten  

Gasolen köper du på Väla

Plötsligt händer det – gasolen är slut! Men nu är ny gasol aldrig långt bort. Det finns en automat uppställd mellan Väla Park och entré 4. Du trycker i princip bara på en knapp och så tar automaten hand om din gamla flaska och matar ut en ny. Det är prisvärt, snabbt och servicen är tillgänglig dygnet runt.

Anledningen till att allt fler väljer gasolgrillar stavas förstås tid. 5-7 minuter efter att du satt igång är du klar att börja grilla. Sedan har också säkerheten blivit mycket vassare. Tidigare var många rädda för gasexplosioner men moderna gasbehållare är mycket säkra och kan inte explodera. Det finns ändå några säkerhetsåtgärder du bör vidta: Hantera och förvara alltid flaskan stående, kontrollera slang och anslutningar minst en gång per år, anslut en tryckreducering till gasolflaskan. 

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter