Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Fladen Fishing öppnar butik på Väla

Nu får vi äntligen en butik för alla fiskeintresserade, nu när Fladen Store öppnar på Väla. Med ett sortiment på över 5000 artiklar finns där någonting för såväl nybörjare som rutinerade fiskare. Butiken ligger vid entré 3. Och du, alla kan fiska!

Läs hela nyheten  

Sveriges nöjdaste hyresgäster – igen!

Det är med stor tacksamhet och stolthet vi tar emot utmärkelsen att Väla har Sveriges mest nöjda butiker.* Det är elfte året i rad som Väla får utmärkelsen. Faktum är att den är till oss alla, vi som jobbar här och alla ni som besöker oss för att umgås, shoppa, mötas och uppleva.

Välkommen till mötena, servicen, upplevelserna och livet på regionens största – och mest nöjda – mötesplats!

Tacksamma och glada hälsningar fråncentrumchefen Niklas Blonér och vännerna på centrumledningen.

* Den årliga Fastighetsbarometern Butik presenteras av CFI Group och Fastighetsägarna Sverige. Väla vinner klassen Årets nöjdaste hyresgäster för köpcentrum. En mängd kriterier bedöms, från säkerhet och servicenivå till tillgänglighet, information och ekonomi.

Läs hela nyheten  

Upplev magiskt ljus på Sofiero!

Den vackra slottsträdgården på Sofiero kläs i magiskt ljus under Ljusstämning 1-4 november. Tusentals lampor, ljus och marschaller skapar svårslagen höststämning. Värm dig med god soppa och njut av en kopp choklad. Låt barnen grilla marshmallows och gå på upptäcktsfärd i sagoskogen. Via Kultur på Väla kan du köpa biljetter till extra förmånligt pris. Du betalar 80 kronor om du köper din biljett i Väla Infocenter. Det är fri entré för alla under 18 år. Ljusstämning pågår torsdag-söndag 17-21.

Läs hela nyheten  

Nytt nummer ute nu!

Inspireras av härligt höstmode och inredningstips till hemmet. Läs om allt du behöver veta inför Väla Fashion Show, om långkok och mycket mer i nya numret av Väla Magasin!

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter