Annons
Nyheter

Det senaste från Väla

14.7.2020
Nyöppnat på Väla

Nu har vi slagit upp dörrarna för söta smakupplevelser, mexikanska dofter och asiatiska pärlor med nyöppnade butikerna Sweet House Café, Mexicana och A-Diary.

Låt dig frestas av nygräddade belgiska våfflor, kryddiga smaker och spännande japanska produkter. Inom kort öppnar dessutom Ginger Hälsobar med supergoda, nyttiga sallader och den 15 augusti öppnar Tretorn med en paradbutik som slår besökarna med häpnad. 

AKTUELLT
22.6.2020
Äntligen sommar!

Väla håller öppet hela sommaren. Här hittar du allt för att få en skön ”hemester” – från solglasögon och bikini till regnjacka och myggmedel. Välas restauranger och caféer serverar härliga rätter att äta på plats eller ta med. Hitta dina egna favoriter i vårt breda utbud, och ta dagen som den kommer i lugnt sommartempo.

Fler nyheter

30.5.2020
Välkommen till Väla

Vår härliga personal ser till att du alltid känner dig trygg när du besöker oss. Våra vardagshjältar jobbar extra hårt med att desinficera handtag, hissknappar, möbler, lekplatser och andra ytor. Tänk på att hålla avstånd till andra kunder, tvätta händerna ofta och använda handsprit

 För att du ska känna dig säker har vi även vidtagit en rad andra åtgärder för att under rådande omständigheter skapa bra förutsättningar för ditt besök hos oss.

29.5.2020
Att hålla avstånd är att visa omtanke

Väla följer myndigheternas riktlinjer. Det finns i nuläget inte några restriktioner kring att besöka köpcentrum. Så länge myndigheter inte begränsar rörelsefriheten håller Väla öppet. Vi följer och agerar efter myndigheternas råd och riktlinjer och uppmuntrar också våra hyresgäster och besökare att göra detsamma. 

28.5.2020
Våra öppettider

Med anledning av den rådande situationen kring spridningen av covid-19 har vissa butiker tillfälligt minskat sina öppettider. Vi följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet utifrån detta.

Förkortade öppettider i vissa butiker
Måndag-fredag kl 11-19
Lördag-söndag kl 11-17
Se butikernas öppettider på deras respektive butikssida.

Ordinarie öppettider
Måndag-fredag kl 10-20
Lördag-söndag kl 10-18

18.5.2020
Nytt nummer ute nu!

Personal från Välas butiker visar inspirerande mode för sommarens soliga dagar. Hitta inspiration till uteplatsen och få tips på presenter till sommarens alla fester och mycket mer.

15.4.2020
CH SkinTech – Ny butik och skönhetssalong

CH SkinTech är en skönhetssalong och butik med skönhetsprodukter från ledande producenter. Här får du behandlingar som permanent hårborttagning med laser, tandblekning och olika ansiktsbehandlingar med laser eller ultraljud. CH SkinTech ligger nära entré 6.

14.4.2020
Nytt magasin ute nu!

Våren är här! Få tips om vilka nyckelplagg vi vill möta vårvärmen i. Möt skådespelarstjärnskottet Yasmine Seifi, och få smarta tips på hur du får ordning och reda på hemmakontoret, garderoben, skafferiet och badrummet.

Hämta fler nyheter