Apple Store har öppnat igen

Apple Store på Väla har öppnat igen. För information om öppettider läs mer på Apples hemsida.

Läs hela nyheten  

Fira mamma i helgen!

Alla fantastiska mammor förtjänar lite extra uppskattning på mors dag på söndag. Fira en mamma nära dig med en blomma, något gott att äta eller en fin present. Våra butiker är fulla med presenttips. 

Läs hela nyheten  

Att hålla avstånd är att visa omtanke

Väla följer myndigheternas riktlinjer. Det finns i nuläget inte några restriktioner kring att besöka köpcentrum. Så länge myndigheter inte begränsar rörelsefriheten håller Väla öppet. Vi följer och agerar efter myndigheternas råd och riktlinjer och uppmuntrar också våra hyresgäster och besökare att göra detsamma. 

Om du har symptom eller känner dig sjuk ska du stanna hemma. Du är välkommen att besöka oss efter två symptomfria dagar. Håll mer än en armlängds avstånd och ta ansvar för avståndet inom ditt sällskap. Tvätta händerna ofta och använd gärna handsprit. Hosta & nys i armvecket. 

Åtgärder som Väla har satt in är extra städning, som bland annat innefattar desinficering av handtag, hissknappar, möbler, familjeytor och andra ytor som används av många personer. Vi har också en fortlöpande dialog med våra hyresgäster avseende hur vi tillsammans kan minska riskerna. I övrigt följer vi myndigheternas råd (Folkhälsomyndigheten). Centrumledningen på Väla har en grupp som aktivt arbetar med en plan för vårt arbete. Syftet är att hela tiden kunna agera så förnuftigt och rationellt som möjligt. Vi har även säkerställt att våra prioriterade leverantörer har handlingsplan för att minska smittspridning och kontinuitetsplaner för att säkerställa leverans.

Läs hela nyheten  

Nytt nummer ute nu!

Personal från Välas butiker visar inspirerande mode för sommarens soliga dagar. Hitta inspiration till uteplatsen och få tips på presenter till sommarens alla fester och mycket mer.

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter