Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Kreta poppis bland Välas besökare

Något ostadigare väder jämfört med rekordsommaren 2018 gjorde att utlandsresandet ökade under sommaren vi just sagt hej då till. Bland kunderna som bokade sina resor via Ticket på Väla så var Kreta det mest populära resmålet följt av Alanya och Mallorca. Den stora bokningsraketen var Lefkas/Parga medan Paris och London var de mest populära storstäderna. Här är hela top 10-listan bland Välas kunder:

❤ Kreta
❤ Alanya
❤ Mallorca
❤ Rhodos
❤ Cypern
❤ Bangkok
❤ Split
❤ Paris
❤ London
❤ Lefkas/Parga

Läs hela nyheten  

Köksdagar med KÖK & form

Är du intresserad av köksutrustning, dukning och matlagning? Då får du inte missa KÖK & forms Köksdagar fredagen den 25 oktober kl 10–20 och lördagen den 26 oktober kl 10–18. Det serveras massor av riktigt bra erbjudanden, och en lång rad utställare är på plats vid butiken för att dela med sig av tips, råd och inspiration. Du kan bland annat träffa representanter från Hardanger Bestikk, Briscapo, RBA, Dorre, Le Creuset, Georg Jensen, Eva Solo och FoH.

Läs hela nyheten  

Nytt nummer!

Höstens nyckelplagg, allt du behöver veta om kallbad, lokala lästips, intervju med skådespelaren och komikern Louise Nordahl, lamporna som lyser upp med stil – och mycket mer så klart!

Läs hela nyheten  

Ta hjälp av proffs i Personal Shopping

Är du osäker på vad just du klär i och vill ha hjälp på traven när du shoppar? Då kan du boka Personal Shopping direkt i Väla Infocenter. Passa på nu inför alla fester.

Med Personal Shopping hittar vi kläderna som passar dina behov, din kropp, din ålder, din smak. Personal Shopping funkar även för en mindre budget, snyggt och trendigt behöver inte vara dyrt.

Först går vi igenom dina behov och vad du ska tänka på när det gäller klädval och accessoarer. Sedan följer vår personal shopper med dig på en inköpsrunda i ett antal butiker. Du kan välja tre olika upplägg, från 55 minuter upp till 2,5 timme.

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter