Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

The Shirt Factory har öppnat på Väla!

The Shirt Factory hjälper dig att hitta skjortan som har perfekt passform och välskräddade detaljer. Företaget startades för 30 år sedan. Fortfarande är det klassiskt hantverk som gäller. Skisserna görs för hand, de första proverna sys upp i ateljén i Stockholm. Det finns sedan tidigare 15 butiker i Sverige, de flesta i Stockholm, och nu finns också The Shirt Factory på Väla. Gå till deras butikssida.

Läs hela nyheten  

Nu är det dags för glass!

Njut av smarrig glass hos Freakin'ies Yogiboost, American spin cream, Café Schillers och Coffeehouse by George.

Läs hela nyheten  

Dags för somrigare look!

Av med tunga jackor och tröjor. Lättare plagg, lättare sinne. Kropp och knopp mer än redo för det ljusa halvåret. Men det är ju inte bara det. Det väntar ju också ett pärlband av tillfällen när man vill unna sig riktigt snygga kläder. Valborg var startskottet. Sedan har du grillkvällarna, uteserveringarna, Mors dag, nationaldagen, studenten, bröllopen, midsommaren, sommarfesten med jobbet. Festerna börjar på Väla. Välkommen!

Läs hela nyheten  

Ett vårfräscht Väla Magasin

Nu finns ett alldeles färskt nummer av Väla Magasin ute. Möt maratonmannen och Helsingborgsprofilen Simon Wikstrand. Hitta en massa fina vegetariska påskrätter signerade Louise Bondebjer. Få klar för dig vilka örter du ska odla. Spana in våra modeller Sara och Odd, som visar kläder i våriga toner. Checka av så du har cykeln i ordning inför sommarhalvåret. Allt detta och mycket mer i nya numret av Väla magasin!

Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter