Det är på Väla det händer

Här hittar du information om nya butiker, evenemang, erbjudande. Vi ses!

Sveriges bästa köpcentrum!

Väla är Sveriges bästa köpcentrum och har dessutom de mest belåtna butikerna! Det är två tunga utmärkelser som regionens största mötesplats har kammat hem den senaste tiden.

Centrumchefen Niklas Blonér säger att det här är priser som tillhör alla som besöker Väla.

– Butikscheferna, väktarna, de som jobbar med teknisk support, besökarna som kommer för att umgås, shoppa, mötas och uppleva ­– vi är Väla tillsammans! Det går inte att nå den här framgången utan att alla bidrar och talar om vad som är bra och vad som kan göras bättre.

Det är elfte året i rad som Väla har Sveriges mest nöjda butiker. Niklas Blonér säger att nöjda butiker är bra butiker som får nöjda kunder – vilket är det som driver Väla framåt. Nu har de nöjda kunderna också sagt sitt i den omfattande undersökning som Nordic Council of Shopping Centers gör varje år. Elva kriterier bedöms, från utbud till service, hållbarhet och arkitektur. Kundundersökningen är en av elva delar, resten bedöms av en nordisk jury. Väla är totalt sett bäst i klassen och vinner utmärkelsen Sveriges bästa köpcentrum 2018!

– Ett varmt och innerligt tack till alla som gör ett enormt arbete i det tysta, till alla som är med och bidrar. De här utmärkelserna sporrar oss bara ännu mer att bli ännu vassare i framtiden! Vi ska aldrig stå still, vi ska fortsätta lyssna och utvecklas.

Läs hela nyheten  

Tre nya butiker vid entré 3!

Nu ökar servicegraden på Väla ytterligare! Besikta Bilprovning, Fladen Store och Kelly's Nails har öppnat vid entré 3.

Besikta Bilprovning har öppnat en helt ny station på Väla. Stationen kommer att ta emot personbilar och mindre lätta fordon. Du kan lämna in bilen och gå och uträtta dina ärenden i väntan på att den ska bli klar.

Fladen Store är butiken för alla fiskeentusiaster! Med ett sortiment på över 5 000 artiklar finns allt som någonsin kan tänkas behövas (och lite till!) för såväl nybörjare som rutinerade storfiskare.

Kelly’s Nails öppnar sin andra salong. Här kommer du att kunna göra flera behandlingar, från naglar och pedikyr till lashlift, 3D Microblading (en semipermanent tatuering av ögonbryn) och fransförlängning.

Välkomna!

Läs hela nyheten  

Väla fashion show 2018

Wow! Väla Fashion Show 2018 blev en succé. Shoppa modet från showen och se klipp och bilder!

Läs hela nyheten  

Väla ❤ juice och smoothies

Som att dricka lite sol… juice och smoothies hos Naked Juice Bar och Joe & The Juice. Förutom bär och frukter gör grönsaker juicen till ett nyttigt mellanmål eller en hel liten måltid i hälsans tecken. Var inte rädd för grönkål, avokadon, selleri, citron, morot, gurka, bladspenat, kokosvatten, mandelmjölk, ingefära, fänkål, rödbeta och broccoli

Vill du göra nyttigt ännu nyttigare? Kicka din juice med bär och frön.

  • Açai – sydamerikanska bär med mycket antioxidanter.
  • Goji – karotenrika bär från Tibet.
  • Chiafrön – mexikanskt frö rikt på omega 3 och protein.
  • Vetegräs – innehåller mycket klorofyll.
  • Ingefära – antioxidanter från roten som ger extra sting.
Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter