Väla Magasin

I tidningen Väla Magasin ger vi dig skön läsning med bland annat glimtar av vad som händer just nu på Väla, för här finns det alltid nyheter och aktuella erbjudanden.

Tidningen om allt som finns och händer på Väla

Väla är sköna shoppingstunder för mode, sport, teknik, heminredning, leksaker, hobby, hälsa, skönhet och mycket mer. I tidningen Väla Magasin ger vi dig skön läsning med bland annat glimtar av vad som händer just nu på Väla, för här finns det alltid nyheter och aktuella erbjudanden.

Väla Magasin delas ut tillsammans med morgontidningarna i nordvästra Skåne, Halland/Halmstad, Falkenberg och Småland/Ljungby samt Hässleholm, Eslöv, Hörby, Bjärred och delar av Kristianstad.

Väla Magasin

Vilka trender gäller den här säsongen? Vad är på gång i regionen? I Väla Magasin får du koll på modet och värdefulla tips, till exempel hur du fixar bästa studentmottagningen eller dukar fint på julbordet. Här finns också reportage om aktuella händelser och intervjuer med intressanta personer.

Väla Magasin delas ut till alla hushåll i utgivningsområdet följande veckor 2018: v 11, 16, 21, 37, 42 samt 47.

Häng med bakom kulisserna till Väla Magasin 6!

Denna gång var det några av Välas eminenta medarbetare som stod modell för julens heta festmode. Modigt, tycker vi! Läs magasinet och ta del av deras mest minnesvärda klappar, massor av julklappstips, förslag på mat efter julmaten, skåningarnas bästa restips och mycket mer.

Klicka på bilden nedan för att läsa senaste
numret direkt på din skärm.

För att ladda hem senaste numret av Väla Magasin. TRYCK HÄR.