Back to school – se till att fånga kontrasterna!

Äntligen är det dags att få hänga med sina kompisar igen och samtidigt lära sig något nytt. Gör det lite extra härligt med ett nytt back-to-school-kit. Vi firar gärna det nya skolåret i samma anda som vi hyllar det nya året på nyårsafton! Hitta ditt personliga sätt att manifestera att en ny tid börjar.

Böcker vs appar

Det ena måste inte utesluta det andra, utan ibland är det till och med konstrasterna som gör lärandet extra roligt och färgrikt. Låt en app för varje bok vara en tumregel.

Låt din ryggsäck bära dig

Nya böcker, ny ryggsäck, visst är det ett ordspråk? Om inte så är i alla fall ergonomi viktigt! Så sträck på dig och låt en ryggriktig ryggsäck bära dig genom läsåret.

Unna dig en penna

Det finns en repertoar av olika slags pennor där ute. Det är både kul och härligt att stå och välja mellan olika färger, tjocklekar och mättnad. Dessutom är olika slags pennor ett pedagogiskt verktyg för att sortera anteckningar, uppgifter och tankar, även en digital penna.

 

Hur mår du?

Din klocka, telefon eller till och med din ring vet. Det senaste på marknaden är en så kallad oura ring som enkelt läser av din puls, temperatur, aktivitet och puls för maximalt välmående.

Kika i schemat för terminen

Förutom nya böcker och en ny läroplan, kanske det står inskrivet några härliga utflykter, en idrottsdag eller en studiedag rentav? Planera dina inköp därefter och njut av känslan att längta till allt som är kul.