Släpp balkongen loss det är vår

Oavsett hur stort eller litet du bor är det härligt att omge sig med grönska. Det gör gott för både kropp och knopp, så här kommer våra bästa tips för ett lummigt balkongliv.

1. Odla i olika nivåer

Maxa ytan genom att odla olika höga växter. Använd balkonglådor, krukor på golvet och krukor på bänk. Bygg upp och skapa en lummig oas!

2. Häng ett bord på räcket

Skaffa ett smart bord som hänger på räcket och går att fälla ner när det inte behövs. Då kan du både njuta av en härlig fika, men ändå få plats att ordna med krukorna när bordet är nedfällt.

3. Laddbara lampor

De uppladdningsbara lamporna är här för att stanna och det finns numer flera olika varianter att välja mellan. Perfekt sätt att skapa känslan av fler rum – även om du inte har ett eluttag utomhus.

 

4. Inred med tyger

För att få till den där hemtrevliga känslan gör kuddar och tyger hela skillnaden. Mixa gärna olika mönster och investera i en tjockare pläd som funkar till svala kvällar men även till golvet när gästerna blir fler.

5. Ta ut levande ljus

Ett säkert sätt att skapa en mysig stämning är att ta ut levande ljus. En vindstilla kväll, en god bok, levande ljus och en filt är allt som behövs!