5 sätt att boosta dina vårkänslor!

Det blir ljusare, fåglarna börjar kvittra extra glatt och det dyker upp små knoppar här och var. Snart är våren här och som vi längtar. Redan nu kan du börja boosta dina vårkänslor. Här kommer fem idéer som kickar igång året och ger dig en riktigt bra start.

 

1. Vitaminboost

Ge kroppen extra energi och en hälsosam skjuts med Trippel C-vitamin eller solens kompis D-vitamin. Än sitter vintern i och vi kan behöva hjälpa till på traven med hälsokost. Kanske du har infört nyårslöfte och börjat träna mer och behöver kosttillskott i ditt nya liv. Hos Life hälsokost hittar du allt för en hållbar hälsa och får hjälp av experterna på plats.

2. Pigga upp med smoothies

Investera i en bra mixer hemma, ladda med grönt, fruktigt och bärigt och drick dina nyttigheter. Eller hittar du din favoritsmootie på en av våra caféer som erbjuder hälsosam och härlig dryck i alla möjliga färger. 

3. Krispiga nya lakan

Det är lätt att få ett rum att kännas nytt och härligt med nya textilier. Bädda om i vårens ljusa färger, krispigt vitt eller naturens mönster och ge sovrummet ny energi. Hos oss hittar du fler butiker som får sovrummet skönt att både somna i och vakna på. 


4. Nya solisar

De första vårstrålarna brukar lysa extra starka. Ge dig själv och din våriga kappa en perfekt kompis i ett par nya solbrillor och gör dig redo för säsongen. En riktig boost till din outfit.

 

5. Sätt färg på ögonen

Glimrande rosa, pastellblått, limegrönt eller lila. Våren kommer med alla möjliga färger som får vår make up att andas nytt. Vad är roligare än att experimentera med olika färger på ögonlocken och matcha med en ny outfit. Våren är ögonskuggans tid.