Inred för en mysig höst

Ladda upp med mjuka kuddar, värmande filtar och förstås en bra bok eller serie. Nu kommer hösten och det är lätt att längta efter att kura ihop i soffan efter en dag på jobbet. För att öka mysnivån hemma finns en rad knep som ger hemmet en höstig och omfamnande look.


Byt ut dina färger för säsongen

Byt ut sommarens ljusa färger mot dova jordiga nyanser. Ett enkelt sätt att förändra rummet efter säsongen är att byta ut textiler som kuddar och gardiner, sängkläder och överkast. Det ger en ny förändring utan att det kostar så mycket.

Varma mattor på rätt ställen

På hösten är det extra viktigt med värme hemma. Ha en matta sidan om sängen som du sätter ner fötterna på när du stiger upp på morgonen. Likaså på toalettens ofta kalla golv – se till att du har en matta vid toalett och handfat.


Mysig belysning

Dra ner på belysningen (och elen) men se till att ha det lysande genom att tända i det rum du är i. Med punktbelysning i fönsterkarmar och mörka hörn, över soffan och i bokhyllan skapar du en omfamnande känsla. Ha mellan 5-7 ljuspunkter i rummet så får du en fin helhet.

 

 

Tänd upp med levande ljus och doft

Tänd upp med levande ljus och låt gärna doftljus sätta stilen i rummet med djup ceder eller kanel i luften. Så skapar du en härlig hemmakänsla där du gärna vill hänga. Det är både vackert och värmande.


Ljuslyktor från Lagerhaus