Allt du vill veta om lakrits

Kan du det här om lakrits? Rå lakritsrot, söta lakritsstänger, kaxiga turkisk peppar, lakritsremmar och lakritspulver. Visst älskar vi lakrits. En smak som kommer i många olika former. Men vad är egentligen lakrits? Här får du smaskiga lakritsfakta så att du kan briljera på fredagsmyset.

Läs mer
BACK TO WORK: maxa mitt-i-mellan säsongen!

Välkommen tillbaka från semestern! Visst var det härligt att landa i sommarens varma famn? Ta med dig känslan in i jobbstarten och gör sensommaren till din. Vi har flera veckor av underbar mitt-i-mellan säsong framför oss. 

back to work

Inspiration

Du ska inte tro det blir sensommar ifall inte någon sätter fart

Sensommaren är den där härliga tiden då rutiner och vardagen hjälper oss att rama in dagarna igen, samtidigt som vi får njuta av varma eftermiddagar och fortsatt långa kvällar. Kanske kan vi till och med klämma in en extra långhelg och förlänga semesterkänslan. Det finns sannerligen några knep att ta till för att göra sensommaren till en värdig och härlig tvåa av sommarhalvåret. 

Back to school – se till att fånga kontrasterna!

Äntligen är det dags att få hänga med sina kompisar igen och samtidigt lära sig något nytt. Gör det lite extra härligt med ett nytt back-to-school-kit. Vi firar gärna det nya skolåret i samma anda som vi hyllar det nya året på nyårsafton! Hitta ditt personliga sätt att manifestera att en ny tid börjar. 

Nu är det 90-tal igen! Vi tolkar höstens nygamla mode

Modet går som bekant i cykler och nu är det dags att uppleva 90-talet igen. Oversize, minikjolar och low cut jeans är tillbaka.