Släpp balkongen loss det är vår

Oavsett hur stort eller litet du bor är det härligt att omge sig med grönska. Det gör gott för både kropp och knopp, så här kommer våra bästa tips för ett lummigt balkongliv. 

Vårkänslor
Lev ut i vår!

Öppna dörren till våren - och till din garderob! Uteliv betyder såklart olika för olika människor och även om vi älskar naturen så kombinerar vi gärna naturupplevelserna med tillfällen av fest och flärd. Här är vår tolkning av vårens uteliv. 

Vårkänslor

Inspiration

Fixa en stilsäker vår-picnic

Efter ett halvår inomhus så längtar vi ut, så dags att knyta skorna och ge dig ut i vårvärmen! Dra ihop ett gäng och gör ett knytkalas picknick-style. Livet levs nämligen bäst i friska luften och med något gott i magen. Här är våra bästa tips för en härlig och stilsäker picknick.  

Sätt våren på tallriken

Nu börjar alla vakna till liv, även smakerna på våra tallrikar. Våren är en underbar säsong även på middagsbordet och för vissa råvaror är det sannerligen showtime.  

Vårens modefärger 2022

Det är äntligen dags för färg i vår! Efter en lång vinter ser vi fram emot att djupdyka in i färgernas värld. I år finns det något för alla, oavsett om man gillar naturfärger eller fyrverkerier, tricket är ett kombinera dem på nya sätt. Här är fem tips att ha i åtanke nästa gång du öppnar din garderob. 

5 padeltips

Har du testat padel? Sporten som växt så det knakar de senaste åren. Här kommer 5 tips för spelet och för mellansnacket.

5 kreativa desserter

Har du dessertmage? Det vill säga att det alltid finns lite plats över för sötsaker trots att du egentligen är mätt. Från milkshake till godis till kakor, desserten är alltid en given finalist vid middagsbordet. Men ibland kan det vara härligt att tänka nytt, om än bara i detaljerna. Här är 5 tips att inspireras av.

Bjud på en klassisk afternoon tea

Duka upp och bjud på afternoon tea i väntan på våren! Fika i all ära, men ibland kan det vara härligt att bjuda in till något annat. Afternoon tea är ett mysigt och trevligt sätt att umgås. Det är gott, enkelt och inte minst, dekorativt. Definitivt ett sätt att sätta guldkant på tillvaron. Här är 5 tips för en klassisk sittning.

Grönt är helskönt!

Skrikande grönt. Våren kommer med alla möjliga färger, men starkast förknippad är den gröna färgen. De gröna både piggar upp och lugnar ner, men är framförallt är grönt ett stilsäkert val i vår.

Boosta dina vårkänslor

Det blir ljusare, fåglarna börjar kvittra extra glatt och det dyker upp små knoppar här och var. Snart är våren här och som vi längtar. Redan nu kan du börja boosta dina vårkänslor. Här kommer fem idéer som kickar igång året och ger dig en riktigt bra start.

Manliga vårnyheter

Ny säsong och kanske något nytt i garderoben eller på handleden? Nu är våren här fylld av nyheter både bland mode, accessoarer, i bokhyllan och inom skönhet. Här är saker för mannens vår.