5 sätt att slå in julklappar på

Hur slår du in klappar på bästa sätt? Här kommer tips och idéer för hur du sätter stil på årets julklappar. För visst är det extra roligt att ge bort något som är inslaget snyggt. Sätt ett tema efter färg eller mönster och slå in alla dina klappar så att de hör ihop. Så skapar du en vacker helhet under granen och din familj och vänner ser att paketet kom från just dig. 

Julklappsinslagning
Sätt din stil på julens dukning

Ta fram kreativiteten och gör en dukning som får hela bordet att skina upp. Och dina gäster. Vi har skapat fyra magiska juldukningar fulla av lekfulla, smarta och inspirerande detaljer. Så ta fram kreativiteten, härma och skapa årets bästa dukning. Lägger du lite extra hjärta i dukningen blir det en ännu härligare upplevelse att komma på middag hos dig. Hitta din egen favorit och skapa magi på bordet.

Julens dukning

Inspiration

Festernas mode – för honom och henne

Nu är det dags för vinterns alla festligheter och sammankomster. Det är mingel på jobbet, glöggfester hemma, julfester och familjeträffar. Full av tillfällen att klä upp sig! Sätt stil på helgerna med glitter och glamour. I år ska det glittra från topp till tå.

Slappa snyggare hemma

Visst kan du klä upp dig när du ska klä ner dig. Finns det något skönare än att hoppa i något mjukt och bekvämt när man kommer hem. Ta på dig något riktigt mysigt, skönt och härligt när du bara ska vara hemma och ta det lugnt. Men slappa lite snyggare! Här kommer ett gäng förslag på outfits i olika stilar som både är sköna och snygga. Slappa med stil (även om det bara är du som ser dig)!

Så lyckas du med höstgrytan

Mumsiga, mustiga härliga grytor. Vad är godare under hösten än att slänga ihop en värmande gryta. Det är både billigt med grytor liksom perfekt bjudmat då du kan låta den puttra själv vid spisen oavsett om du väljer vegetarisk gryta eller med kött blir det alltid så gott. Här är några tips för att lyckas med grytan.

Höstens hetaste serier 2022

Nu kommer mörkare kvällar och myset kan äntligen sätta igång på allvar. Ner under filten eller täcket, på med mysbelysningen och sätt i gång din favoritserie. Vi har gått igenom alla släpp för hösten och tipsar om några favoritserier för alla smaker.

Inred för en mysig höst

Ladda upp med mjuka kuddar, värmande filtar och förstås en bra bok eller serie. Nu kommer hösten och det är lätt att längta efter att kura ihop i soffan efter en dag på jobbet. För att öka mysnivån hemma finns en rad knep som ger hemmet en höstig och omfamnande look.

Fem härliga tips för ditt hemmaspa

När mörkret faller är det extra mysigt att ge tid till sig själv, tappa upp ett varmt bad, koka en kopp te och duka fram ett eget hemmaspa. Ta vara på lediga stunder som ger lugn och ro och ladda batterierna så du får energi till allt från jobbstart till nytt plugg.

Allt du vill veta om lakrits

Kan du det här om lakrits? Rå lakritsrot, söta lakritsstänger, kaxiga turkisk peppar, lakritsremmar och lakritspulver. Visst älskar vi lakrits. En smak som kommer i många olika former. Men vad är egentligen lakrits? Här får du smaskiga lakritsfakta så att du kan briljera på fredagsmyset.