Lifehack för en svalare sommar

Snart är högsommarvärmen här! Hela landet hurrar när sommarstrålarna äntligen landar på våra ansikten, men vi är trots allt landet lagom – även när det kommer till värmen. Så se till att ladda upp med riktigt bra svalkande lifehacks i sommar så du kan njuta av solen och vara lagom varm samtidigt.


Skuggan är din bästa vän

Parasollet har fått comeback och numera finns det flera olika modeller att välja mellan. Randigt, prickigt eller enfärgat parasoll skyddar dig inte bara mot solen utan färglägger strandmodet ytterligare.


Iskall termos

Fyll termosen med iskall mjölk i stället för varmt bryggkaffe och ha snabbkaffe med lite socker i en separat behållare. Blanda de två på plats för en iskall iskaffe när du behöver det som mest. Skakar du koppen med lite mjölk och kaffe/sockerblandingen innan du toppar på med mer mjölk blir det extra gott.

Svalkande nertill

Sandaler är din vän på sommaren. Det kanske säger sig själv, men vi vet att det är frestande att snöra på sig gymnastikskor. Men det finns flera både snygga och bekväma sandaler att välja mellan idag. Men om sneakers ändå lockar så se till att välja ett par i ett material som andas.

Iskallt

För största möjliga effekt kan man gå så långt som att frysa in saker. Det funkar! Vattenmelon, vindruvor eller banan doppade är choklad funkar fint att stoppa i frysen och är dessutom väldigt gott. Men även vetekudden funkar tvärtom vid högsommarvärmen och kan vara ett skönt tillskott i sommarvärmen.Skönt, chict material

Material, material, material är sommarens variant på mäklarens läge. Skapa en snygg co-ord outfit i linne och toppa looken med en stråhatt. Skönt, chict och svalt!