Dags för Pink Party

Den 27 maj brakar det loss med full show, musik och heta artister på vårt stora festområde framför Väla. På scen står ingen mindre än Marcus & Martinus, Newkid och raggarpopparna Elov & Benny. Dessutom höjer Ola Selmén med vänner pulsen och sätter stämningen från scen hela kvällen. Det finns självklart mat och dryck, plats för dans och hög feststämning. Välkommen till årets mest rosa fest! Vad ska du ha på dig?

Har du en biljett?

Under hela april och maj har Välas besökare samlat kvitton och bytt in mot biljetter till Pink Party. Nu är biljetterna slut och totalt har vi delat ut 15 000 biljetter. För att komma in på Pink Party behöver du visa upp din biljett i entrén. Låt Pink Party börja! Det blir en magisk kväll.

Hela Väla är rosa

Det här är en fest för alla. Både för våra besökare, du, din mamma, barn, vuxna, mormor, granne. Och alla våra butiker! Butikerna och restaurangerna är heltaggade på att göra Pink Party till en totalupplevelse för alla och ser fram emot att du kommer.

Här ses vi

Festivalområdet är på Väla utanför entré 6. Från klockan 16.30 kan du komma in på området med din biljett och 18.00 drar vi i gång från scen. Kom i tid! Restaurangerna håller öppet hela kvällen, du kan som vanligt köpa öl och vin till maten eller välja alkoholfritt. Väla har öppet som vanligt klockan 10-18 och hela huset har festerbjudanden under dagen. Pink Party är slut vid 23-tiden på kvällen. Kom dansa, ät och skratta. Och kom gärna i rosa!

Kvällens artister

Marcus & Martinus

Marcus och Martinus

Nordens största popfenomen kommer till Pink Party. Tvillingduon från Norge har en otrolig fanbase över hela världen, miljontals följare och en scennärvaro och musik som är omöjlig att inte gilla. Redan som tioåringar vann de Melodi Grand Prix Junior, de turnerar över hela Europa och nu kommer de till oss! Håll i er.

Newkid

Newkid

Hyllade Så Mycket Bättre-tolkningar, två Grammisnomineringar, en P3 Guld-nominering och över 170 miljoner streams. Newkid är en framgångssaga som sålt platina med singeln ”Aldrig haft något annat val” och vars album tog förstaplatsen 2022. Efter en fantastisk Sverigeturné och stor show på Avicci Arena kommer han nu till Pink Party med populära låtar som ”Du måste finnas” och ”Starkare”.

Elov & Beny

Elov & Beny

De är en av de mest spelade artisterna under förra året. Vem har inte hört ”Bubbel på Balkongen” som toppade listor i både Sverige och Norge eller "Cheva på fredag" som är gruppens senaste släpp. Det utlovas fest, svett, högt tempo och ett leende på läpparna när Elov & Beny drar igång med låtar som väcker varenda förfestkänsla till liv.

FAQ

Finns det biljetter kvar?
Nej, nu är biljetterna slut.

Är det åldersgräns på Pink Party?
Väla Pink Party har ingen åldersgräns och alla som går in på festområdet behöver en biljett. Föräldrar ansvarar för att sina barn får en härlig kväll. Tänk på att skydda känsliga små öron och stå gärna bakom mixerbordet under konserterna. Du får inte ta med barnvagn in på området.

Går det att köpa en biljett?
Nej, det går inte att köpa en biljett.

Vilka butiker kan jag samla kvitton från?
Du kan använda kvitton från hela Väla. Det gäller Väla Centrum, Väla Volym och Väla Park. Du kan till exempel samla kvitton från både Coop, Folktandvården, MediaMarkt och Ilva som alla tillhör Väla. Kvitton från Ikea gäller inte. Inte heller kvitton från Forex eller Välas presentkort. Är du osäker finns alla butiker listade på vår hemsida.

Hur gamla kvitton kan jag använda?
Du kan lösa in kvitton från och med 1 april för att få biljetter till Pink Party. Notera att biljetterna är slut.

Vad får jag inte ta med in på området?
Av säkerhetsskäl finns det vissa saker som du inte får ta med in på festområdet. Om du har koll på detta går insläppet smidigt och festen ännu trevligare. Vänligen ta inte med:

- Mat och dryck
- Flaskor
- Glas
- Husdjur
- Barnvagnar
- Stolar
- Fyrverkerier
- Paraplyer

När är insläpp?
Från klockan 16.30 kan du komma in på området med din biljett och 18.00 drar vi i gång från scen. Kom i tid! Restaurangerna håller öppet hela kvällen, du kan som vanligt köpa öl och vin till maten eller välja alkoholfritt. Väla har öppet som vanligt klockan 10-18 och många av våra butiker har festerbjudanden under dagen. Pink Party är slut vid 23-tiden på kvällen.

Hur tar jag mig till Väla?
Vi rekommenderar att du lämnar bilen hemma om möjligt. Det går extra turer med busslinje 22 från Knutpunkten till Väla Centrum vid festens början och slut. Det går bra att parkera på de öppna delarna av vår parkering under kvällen, fram till 23.00.

Finns det plats för rullstolar?
På festområdet finns en åskådarramp för dig med rullstol. Rampen är nu fullsatt och det finns ingen mer plats att boka.

I vilken ordning spelar artisterna?
Kvällen börjar med raggarpopparna Elov & Beny. Därefter kliver Marcus och Martinus upp på scenen. Kvällen avslutas stort med Newkid.

Finns det möjlighet att träffa artisterna efter konserterna?
Nej, tyvärr inte.

Pink Party är ett arrangemang i samarbete med ikoniska The Tivoli i Helsingborg som verkat som stadens största festfixare och konsertarrangör genom tiderna. Vi är så glada att kunna ta en del av den stämningen till Väla och använda våra stora fantastiska ytor för att bjuda in alla våra kunder.