Sommarmodet i mitten av universum

Sommaren är runt hörnet och det är sannerligen en färgstark årstid. Vi hittar inspiration till säsongens mode i prunkande ängar, iskalla dopp och en stjärnklar himmel. Våga ta i från tårna i år och lägg till något extra till sommarens outfits.

Matcha svart med färg

Det är okej att klä sig i svart även på sommaren. Låt basen inspireras av sommarnatten och lägg till en stjärna eller två. Guld är en klassisk kombination med svart , men ett färgstarkt örhänge passar också perfekt till svart.


Paljetter och fluff

Gå ton i ton med sommaren och testa något som glittrar. Tänk på solblänket i havet, himlen i neon eller månskenet en sen sommarkväll och applicera på din outfit. Paljettklänning, silvrig väska eller varför inte ett par glittriga skor?

Våga vara spejsad

Sommaren är en förlåtande årstid på flera sätt. Vädret, värmen och glädjen gör det enkelt att våga testa något nytt, om så bara en ny hatt. Bucket hats är fortfarande hett.

Sommarens ränder

Inspireras av åkerfälten vid skörd, fåglar i rad eller horisonten mellan havet och himlen. Ränder är sommarens signaturlook även i år.

Var mitten av universum

Lev ut säsongen, ta plats och ha kul! Innan vi vet ordet av det är det vinter igen, så se till att vara mitten av ditt eget universum i sommar. Monokromt, 90-tal, lager på lager eller klänningen ut och in – du bestämmer.