Lev ut i vår!

Öppna dörren till våren - och till din garderob! Uteliv betyder såklart olika för olika människor och även om vi älskar naturen så kombinerar vi gärna naturupplevelserna med tillfällen av fest och flärd. Här är vår tolkning av vårens uteliv.


1. Släpp paljetterna loss, det är vår

Våren är här och med den ljuset, livet, festerna, utelivet. I år är dessutom glitter, paljetter och metalic några av trenderna, så ut och skin, bokstavligt talat.

2. Vårens siluett

En tydlig trend i vårens mode är cutouts och plagg med öppen rygg. Nu när vädret börjar bli varmare, så kanske till och med vi i norr kan våga oss på att visa lite mer hud.

 

3. Ta på dig festblåsan

Långklänningarna och festkläderna är verkligen på väg tillbaka efter att ha levt ett undangömt liv längst in i garderoberna under de senaste årens alla inställda event. Så damma av festklänningen och låt den samla på minnen istället.

 


 

4. Orange är rätt

Pigga upp dig själv och dina vänner med en orange outfit, mandarin är helt rätt i vår. Dessutom god i drinken, på picknicken och, inte att glömma, snygg på bild!

 

5. Nya höjder

Investera i ett par sneakers med platåsula och se våren från ett nytt perspektiv. Botanisera bland årets kollektioner av sandaler, sneakers och strandskor utan att kompromissa med varken stilen eller komforten.