Njut av maten på uteserveringen

Utanför entré 6, i direkt anslutning till Restaurangtorget hittar du en stor uteservering som är perfekt för luncher och middagar när temperaturen är behaglig. Stora
sittytor och loungemöbler förhöjer din lunchupplevelse på Väla. Det är bara att hämta maten från alla världens hörn inne på Restaurangtorget. Naturligtvis är uteserveringen rökfri.

Läs hela nyheten  

Välkommen till bords!

Våra restauranger och caféer håller öppet och välkomnar dig. Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om att förhindra smitta av covid-19.

- Håll avstånd till andra medmänniskor när du väntar i kön <3
- Slå dig ner vid ett bord när du ska äta, njut av maten och håll avstånd till bordsgrannarna intill

Läs hela nyheten  

Vi finns här för dig!

Här är öppet och du är varmt välkommen! Kontakta oss om du behöver hjälp. Många av våra butiker erbjuder olika möjligheter på hur vi kan serva dig!

Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmuntrar alla våra medarbetare och besökare att också följa dessa.

Läs hela nyheten  

Väla håller öppet

Med anledning av den rådande situationen kring spridningen av covid-19 har vissa butiker tillfälligt minskat sina öppettider. Vi följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet utifrån detta. 

Förkortade öppettider i vissa butiker 
Måndag-fredag kl 11-19  
Lördag-söndag kl 11-17 

Ordinarie öppettider  
Måndag-fredag kl 10-20  
Lördag-söndag kl 10-18

Lokala avvikelser kan förekomma och vi beklagar att det är stora variationer i öppettiderna. Detta är på grund av rådande omständigheter. Vi förstår att detta påverkar och ber er att ha överseende. Kontakta respektive butik för aktuell information. 

Det finns i nuläget inte några restriktioner kring att besöka vare sig köpcentrum eller andra offentliga platser i samhället. Väla anses vara en allmän plats, som en gågata, torg, stadskärna eller liknande. Så länge myndigheter inte begränsar rörelsefriheten håller Väla öppet. Väla uppfyller även viktiga samhällstjänster såsom tillgång till livsmedel, läkemedel etc. Vi följer och agerar efter myndigheternas råd och riktlinjer och uppmuntrar också våra hyresgäster och besökare att göra detsamma. 
Läs hela nyheten  
Hämta fler nyheter