Annons

Personal shopping på Väla

Bara en massa repriser i garderoben? Osäker på vad som passar just dig? Boka Personal shopping direkt i Väla Infocenter eller ring 042-24 82 80. Våra personal shoppers är proffs på att klä fram det bästa hos varje person och dess siluett.

Hur sitter plagget, hur faller tyget och hur ser det ut när du rör dig? Det viktigaste är inte att följa trender till punkt och pricka. Med Personal shopping hittar vi tillsammans modet som passar dina behov, din kropp, din ålder och din smak. Och din plånbok. Moderätt måste inte vara dyrt. Personal shopping funkar även för en liten budget.

 • Personal shopping, 55 minuter

  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 2-3 butiker. Pris 650 kr.

 • Personal shopping 1 ½ timme

  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Besök i 4-5 butiker. Pris 975 kr.

 • Personal shopping 2 ½ timme

  Vi går igenom dina behov samt ger tips och råd om vad du ska tänka på i klädväg och accessoarer. Vår personal shopper följer med och hjälper dig att välja ut plagg under en shoppingrunda. Pris 1600 kr.

  OBS: Kostnaden för dina klädinköp tillkommer.