Personal shopping på Väla

Uppdatera garderoben och förhöj din stil med experthjälp från Välas personal shoppers! Våra personal shoppers hjälper dig hitta rätt i stildjungeln oavsett ålder, klädstorlek eller budget. Du slipper felköp, sparar tid och bygger en smartare garderob – och inte minst får du massor av ny inspiration!

Våra erfarna personal shoppers Heléna och Ingrid lotsar dig med trygg hand för att hitta det du söker. Se din garderob hemma med ny blick, och kombinera favoriterna med hjälp av nya influenser.

Att träffa en personal shopper ska vara roligt och inspirerande, överraskande, utvecklande och samtidigt lite utmanande. Våra duktiga personal shoppers är lyhörda för dina behov – och kan samtidigt hjälpa dig att tänja på dina gränser och se nya möjligheter.

Hur går det till?
Boka och förbetala det paket som passar dig bäst i Väla Infocenter. Tjänsten kan anpassas om du har särskilda behov eller önskemål. Du förbinder dig inte att köpa något när ni ses. Kostnad för det du väljer att köpa tillkommer. Välkommen på en inspirerande upplevelse! Boka din tid i Väla Infocenter. Du kan också ringa 042-24 82 80 eller boka online här.


Om våra personal shoppers

Heléna Munkert Siroky har ett långt förflutet på Väla. Innan hon blev personal shopper har hon jobbat i tio år i butik, och tio år på centrumledningen och i Väla Infocenter. Hon brinner för att ge kunden en härlig shoppingupplevelse, inspiration och nya idéer. – Jag älskar att få varje person att känna sig som sitt bästa jag. Jag vill lyfta, inspirera och peppa. Tillsammans kan vi utmana dig inom dina egna ramar så att du ser dig själv med nya ögon.

Ingrid Xanazzi är utbildad stylist och har lång erfarenhet av att klä och styla både privata och offentliga personer. Hon har alltid haft känsla för stil och detaljer och brinner för att klä fram det bästa hos individen. – Det viktigaste är inte bara att få kunden att se bra ut, utan också att känna sig bra, bekväm i sig själv. Det motiverar mig mest av allt.

Shoppinghjälp

PERSONAL SHOPPING 
– 2 timmar

Personlig shoppinghjälp i utvalda butiker under 2 timmar.
När du bokar får du ett underlag som besvaras i förväg, så att vår personal shopper kan få en bild av vem du är, din stil, dina behov och förväntningar – helt enkelt vad du vill ha ut av shoppingen.
När du kommer föreslår vår personal shopper besök i både välbekanta butiker och sådana du kanske inte brukar handla i. Ni går tillsammans runt i butikerna och du får tips, inspiration och smakråd på shoppingrundan under cirka två timmar.

Pris: 700 kr