Väla Work Zone – din flexibla kontorsplats

Hyr en bekväm kontorsplats på Väla Work Zone. En timme, en halvdag eller hela veckan – hos oss är du välkommen när du vill, så länge du behöver! Mitt bland liv och rörelse på Väla finns ett avskilt och luftigt rum med åtta ergonomiska arbetsplatser, telefonhytt för samtal och ett mötesrum för upp till fyra personer. Ta ett viktigt samtal när du är ute och gör ärenden, eller jobba ostört för att få iväg din viktiga rapport. Här kan du jobba smidigt, smart och tryggt på ett modernt och välutrustat kontorshotell, och med all tänkbar service precis utanför dörren. På Väla Work Zone kan du jobba när det passar dig.

Drop-in eller boka direkt 

Hyr en kontorsplats för en timme, halv- eller heldag. Boka din plats i Väla Infocenter eller Boka Direkt. Du checkar in och betalar i Väla Infocenter. Väla Work Zone har samma generösa öppettider som Väla.

Guldläge

Med sitt läge invid E4/E6 är Väla Work Zone en smidig plats att jobba på utanför din vanliga arbetsplats. Parkering är alltid gratis, och bussen stannar precis utanför Väla. Boka in en träff på halva vägen med en kollega eller få ny inspiration för en vanlig arbetsdag i stimulerande omgivningar – miljöombyte förnöjer! Förutom åtta kontorsplatser finns ett litet mötesrum med plats för upp till fyra personer för spontana eller planerade möten, och en privat telefonhytt för samtal eller onlinemöten.

Allt du behöver

När du jobbar hos oss har du tillgång till samma bekvämligheter som finns på ett vanligt kontor: snabbt och säkert internet, skrivare och skanner, handikappanpassad toalett, m.m. När du behöver en paus finns hela Välas stora utbud av mat och dryck precis utanför. Om du vill kan du låsa in dina värdesaker i ett låsbart skåp. Lokalen är kameraövervakad för besökarnas trygghet. Allt för att du ska få ut precis det du behöver av din arbetsdag. Välkommen till din flexibla kontorsplats – när du vill!

På Väla Work Zone får du tillgång till:

- ergonomisk kontorsplats

- snabbt Wi-Fi

- mötesrum för upp till fyra personer

- telefonhytt för samtal och onlinemöten

- skrivare och skanner

- låsbar förvaring

- handikappanpassad toalett

Pris inkl moms:

30 kr/ timme

50 kr/ 3 timmar

100 kr/ heldag

Mötesrum 50 kr/ timme

På Väla Work Zone kan du jobba när det passar dig. Boka din plats i Väla Infocenter eller på Boka Direkt.

Välkommen till Väla Work Zone – din flexibla kontorsplats!