Välkommen till nya Restaurangtorget!

Upptäck Välas nya restaurangtorg! Med en helt ny våning, supersnygg inredning och nyöppnad fisk- och skaldjursbar!  Varmt välkommen till Välas nya restaurangtorg, med mat från världens alla hörn. Champagnebar, pasteller och ett helt nytt våningsplan. Välkommen till ett nöjesfält av smaker i två plan.

WOK KITCHEN - en välbalanserad blandning av mångtusenårig Asiatisk matlagningskonst med ett modernt restaurangtänkande. Även autentiskt lagade thai rätter finns på menyn.

TRE SPETT - här kan du välja på en spännande mix av grill, meze, sallad, kebab och take-away i orientalisk tappning.

KOLGRILLEN - mat och smaker från Grekland och medelhavet.

NANCY´S - här hittar du ett stort urval av hamburgermenyer och maträtter som är influerade av det Amerikanska köket. Vi gör alla våra hamburgare från grunden och de serveras med ett saftigt briochebröd.

CURRY REPUBLIK - här är basen i matlagningen ingredienser och kryddor främst från Indien, men även andra delar av Asien. 

TORSTENS SMAKAR MERA - det naturliga italienska köket.  

ANETTE´S FISK & KARIBISKA LÄCKERHETER - välkommen till en ny restaurang som både serverar omtyckta fiskrätter och skaldjur på plats samt har en deli med läckra skaldjur, färsk fisk och rätter att ta med hem.

BLÅ TUPPEN - här kan du äta allt från grillat till husmanskost, a la carte, plankstek och olika fiskrätter.

SUGOI -   restaurangen man besöker i första hand om man vill ha god sushi i nordvästra Skåne.

G&CO -  här kan du avnjuta en härlig bakad potatis, sallad eller baguette.