Quiz

Sveriges bästa köpcentrum sprudlar av vårkänslor och det vill vi fira med ett vårquiz. Svara på 8 frågor om våren, mat och mode och ha chansen att vinna en lunch på vårt nya Restaurangtorg. Lycka till!

Quiz - vårkänslor på Väla

Vårkänslor quiz hittar du på denna länk https://app.millionmind.com/player/quiz/2027 under perioden 2-22 maj 2022.

Tävlingsvillkor

Vårkänslor quiz är en digital frågesport som marknadsför av Väla. Genom att delta i quizet godkänner du tävlingsvillkoren. För att vara med i tävlingen ska du gå in på länken och besvara 8 frågor som handlar om våren, mode och mat. Sedan ska du registrera dig med namn och e-post.

De som har hamnat på vår topplista nr 1-25 efter avslutad tävling blir våra vinnare. 1-25:e pris är en lunch på vårt nya Restaurangtorg som betalas med ett Väla presentkort.

Tävlingen pågår från och med den 2 maj till och med den 22 maj. Vinnarna blir meddelade av Välas centrumledning och ska hämta ut sin vinst i Väla Infocenter. Medtag legitimation.   

Vinnarna koras av representanter från Väla Centrumledning samt DearValley. Vinnarna presenteras efter att tävlingen är avslutad på vala.se samt i Välas sociala medier. Det går inte att överklaga juryns beslut och vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du som är med i tävlingen accepterar även att vi får publicera ditt namn i vår marknadsföring.