Nyheter

Nu virvlar höstmodet in

Det spritter i kroppen, vi längtar, vi vill klä upp oss, vi vill träffas, vi vill se varandra, prata och skratta. Hitta alla de där små tillfällena att fira. På Väla har vi allt du behöver för att klä upp dig i höst och slå klackarna i taket. Det är dags att fira lite mer.

Höstens trender
Manlig hudvård

Oavsett om du är man eller kvinna är det ingen rocket science att ta hand om sin hy. Grunderna är att tvätta och återfukta. 

Manlig hudvård

Trendspaning

Mode att fira i

Nya färger, nya snitt och nya plagg. Hösten är här och nu ska vi köpa plagg som vi kan fira i. Vi blandar härliga mönster med sköna dunvästar. 

Glitter & glamour

Vad vi har längtat efter glitter och färgglada partykläder efter en lång tid av casual wear och hemma-arbete.

Accessoarer

Grattis till nya kursen i spanska med en weekend och nya solbrillor? Det går alltid att hitta små anledningar att fira och göra vardagen till något extra. Så ge dig själv en present eller kanske tre… Hos oss har du över 200 butiker att välja från. Vad vill du fira?

Manliga höstdofter

1957 skapade Hubert de Givenchy en klassisk doft åt Audrey Hepburn. I år kom två moderna tolkningar av denna doftklassiker som heter Givenchy Gentleman och Givenchy L´interdit. 

Höstens smycken

Hitta stunderna för att fira mer. En bra dag på jobbet, en fixad tenta, en namnsdag, en ny hobby eller bara att det är tisdag. Vi har över 30 butiker med smycken för alla tillfällen. Så klä upp dig och fira dig.

Höstens inredningsdetaljer

Jordiga toner, värmande textiler och belysning som skapar stämning. Dessa tre områden är höstens fokus i inredningsvärlden.