BACK TO WORK: maxa mitt-i-mellan säsongen!

Välkommen tillbaka från semestern! Visst var det härligt att landa i sommarens varma famn? Ta med dig känslan in i jobbstarten och gör sensommaren till din. Vi har flera veckor av underbar mitt-i-mellan säsong framför oss.Klä dina fötter

Flip Flops och bara fötter i alla ära, men visst är det härligt att hoppa i ett par nya skor och trampa upp nya vägar. Hösten är en nystart för många, så passa på att testa något nytt. Kanske en loafer med platå till sommarklänningen, eller en klädd sandal med öppen häl. De så kallades slips-ins är stiliga och samtidigt kontorsriktiga.  Win Win.


Hälften klädd, hälften naken

Just precis nu är det där underbara lilla fönstret i garderoben öppet. Tiden då man kan kombinera bara ben och en stickad tröja utan att vara varken för varm eller för kall. Bara bekväm men samtidigt stylish och chic.

En solkysst panna

Byt inte ut din sminkväska riktigt än. Förläng säsongen med en härlig bronzer eller ett neonfärgat läppstift. Satsa på en intensiv highlighter högt upp på kindbenen för ett långt sommarglow.

 

Väska efter säsong

Kläder efter väder, visst, men vi vill slå ett slag för väska efter säsong. Även om badväskan fyllt sitt syfte, så investerar vi gärna i något som passar bättre för jobbdatorn, ett ombyte till AWn eller ett pilatespass på lunchen. Det blir både enklare och roligare att packa för arbetsdagen när väskan är rätt! Både till dina saker och din outfit.  


Ta fram kavajen, men behåll sommarklänningen

Ett tips till sommarklänningen är att styla den med en kavaj för en mer dressad look. Prova dig fram med lager på lager, eller en långarmad t-shirt. Mixa och matcha med klänningen, som kan bli en del av en helt ny outfit. Njut av lite av allt medan du kan.