Sätt din stil på julens dukning

Ta fram kreativiteten och gör en dukning som får hela bordet att skina upp. Och dina gäster. Vi har skapat fyra magiska juldukningar fulla av lekfulla, smarta och inspirerande detaljer. Så ta fram kreativiteten, härma och skapa årets bästa dukning. Lägger du lite extra hjärta i dukningen blir det en ännu härligare upplevelse att komma på middag hos dig. Hitta din egen favorit och skapa magi på bordet.


Rosa det nya röda

Ge dig hän med trendfärgen rosa i olika nyanser som skapar en varm och inbjudande dukning. Här kombinerar vi med klassiskt rött som små tomtar och röda bär samt kvistar i grönt som bryter av och förstärker julkänslan till den poppiga dukningen. Med detaljer som skumtomtar och hemgjort godis blir dukningen extra rolig.

Guldkant på bordet

En klassisk dukning för helgernas alla festligheter. Duka upp med detaljer i guld och silver och blanda med dova jordiga färger som, naturnära linneservetter och beige porslin för att skapa den där lugna lyxiga känslan. Strössla med paljetter och ljus som glittrar för att ge extra guldkant till både juldukning som nyårs dukning.


Granitgrått och flott

Med en dukning i svart och grafitgrå får du till en modern skandinavisk dukning. Kombinera med vitt och silver för att skapa extra  jul- och festkänsla. Här har vi valt att lägga ett glas på varje tallrik som ett kreativt sätt att göra bordsplaceringen. Och ett smart sätt för att gästerna ska hålla reda på sitt eget glas under kvällen.

 


Naturnära och grafiskt

Med naturnära jordiga färger, linneservetter, detaljer i trä, grankvistar och röda bär får du till en ombonad och klassisk juldukning. Genom att addera grafiska detaljer som bokstäver gör vi samtidigt dukningen modern och lekfull. Forma vilka ord du vill. Merry Christmas eller kanske Hej tomtegubbar för att uppmuntra till en skål.