5 sätt att slå in julklappar på

Hur slår du in klappar på bästa sätt? Här kommer tips och idéer för hur du sätter stil på årets julklappar. För visst är det extra roligt att ge bort något som är inslaget snyggt. Sätt ett tema efter färg eller mönster och slå in alla dina klappar så att de hör ihop. Så skapar du en vacker helhet under granen och din familj och vänner ser att paketet kom från just dig.


1. Grönt är skönt

Klassiskt mörkt grönt är en av julens färger och den kombineras väldigt vackert med naturfärgade papper och detaljer. Ta inspiration från granskog och natur och plocka in allt från kottar och kvistar och du har ett perfekt skogsmulletema under granen. 

2. Rosa romantik

Skapa ett färgtema och slå in dina paket så att de hör ihop. Som rosa, lila och aprikos i olika nyanser och mönster. Ett romantiskt färgtema som gör vem som helst glad, innan de ens öppnat paketen.


3. Guld och glow

Matcha julens dekorationer och julgranskulor med paket som skiner och glittrar. Det är alltid rät med paket inslagna i guld och silver. Julen blev plötsligt extra lyxigt med guldkant på paketen.

 

4. Klassiskt julrött

Det är ingen brist på julpapper med julens mönster på just nu. Hitta ett papper du gillar, plocka upp en färg och matcha med ett papper i den färgen. Här har vi paket i midnattsblått med röda, gröna och bruna detaljer vilket vi plockar upp med ett rödrandigt samt rött papper och gröna snören och vips hör allt ihop.

5. Grafiska paket

Gillar du stilrent och grafiskt mer än tomtar och troll kan du skapa julkänsla på klapparna med silver, svart och vitt i olika mönster och former. Kanske komplettera med detaljer som ett tvinnat snöre eller en snögubbe som kort. Det håller stilen.